AKTUELNO

Ima i više nego debele razloge za slavlje.

Ovi dani Maji Berović u znaku su broja 30. Ona je u svom luksuznom domu skoro proslavila 30-ti rođendan i 30 miliona preslušavanja njenog novog albuma, koji je izdala za City records.

Tokom leta, Majine hitove, mogli ste da čujete na sve strane. Na svim žurkama u zemlji, ali i na radio i tv stanicama. Međutim, pesme su se odlično zavrtene i na Ju tjubu, gde broje milione pregleda. Pa se može reći da pevačica zna šta treba da radi, kada je muzika u pitanju.

Foto: Instagram

Činjenica da se album sluša konstantno, da ga publika istražuje i da trend njegove popularnosti raste, čine me ponosnom ali i opravdavaju moja prvobitna očekivanja da sam “u ruke” najboljem izdavaču predela hit album - Istakla je Maja, koja je ponosna što je mlađa publika voli.

Maju Berović još više raduje, što se ovo poslovno slavlje, pogodilo i sa privatnim. Pa je u istom danu slavila i rođendan. Za koji je od svojih najdražih prijatelja i saradnika, dobila sjajne poklone. U budućnosti nas sigurno od nje čeka još puno velikih hitova, a dok se to ne desi, ostaje nam da uživamo u trenuno njenon najpopularnijem hitu - Balmain.

Pink.rs

#Maja Berović

'