AKTUELNO

Zurbulentno!

U toku je radio emisija Amnezija. Voditelji su Nenad Aleksić Ša i Mateja Matijević su ugostili Marka Osmakčića i Viki Mitrović:

Kakva ti je žena, takav ti je život, ja sam to iskusio zadnjih par meseci. Svako kroji svoju sudbinu. Deluje da je ona mene povukla na dno, imao sam svakavih okršaja, retko kada je to bilo sve sjajno. Bilo je ponižavanja, ispadali smo i smešni i glupi. Bilo je loše, ali sada je okej, ima vremena da se sve to sredi. Nadamo se da će biti mnogo bolje i sjajno i bajno - otkrio je Marko o vezi sa Viki, pa prokomentarisao razlog njihove veze:
Falilo je da se ja totalno zaljubio do bola u nju, to su neke stvari koje mi nismo imali. Malo je čudno što se ja ne slažem oko nekih stvari koje osećamo i ona i ja. Ne razmišlja ni ona ni ja dublje. Stast je jedna stvar koja nas drži, zaljubio sam se zbog toga, vezali smo se.. Spavamo zajedno tri meseca, nadam se da ona može biti dama- Neka pokaže da je dama, da ne baca stvari, da ne lupeta stvašta i to su stvari koje nas muče- objasnio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l on sa tobom iz sažaljenja ili nečega drugo? - upitao je Ša.
Ne mislim da je sa mnom zbog toga, neka on odgovorio na ovo. Kod mene razum priča jedno, srce drugo, a on treće - rekla je Viki, pa je Marko rekao šta oseća prema njoj:
Ja ne znam šta osećam, nisam ravnodušan, ali ima ljubavi, ima emocija. Trudim se da budem realan, a sa druge strane ne znam kako. Naši stilovi života se razlikuju, ali voli me, ja znam da je ona spremna da promeni nešto. Ona može drugačije, ali ne radi to.Ima puno grešaka sa obe strane i moje i njene.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne poklapamo se mi dosta, ali moj mozak je trenutno kaša. Moram da razmišljam o odnosu gde grešim i zbog čega - objasnila je Viki.
Ja milsim da je problem jer se vi takmičite - ubacio se Ša.
Ja smatram da njoj fali rezon kako bi predvidela neke stvari, koga da sluša, sa kim da priča- Mene boli kada je neko poremetim u razmišljanju. Mene boli ona stvar za toi, ali mi je krivo jer ona nije takva - rekoa je Osmakčič.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.