AKTUELNO

Po drugi put nije imala sreće, iako je mnogo želela potomstvo sa suprugom.

Nedugo nakon što je javnosti otkrila da je u drugom stanju i otkazala sve nastupe, pevačica Slađa Vujičić, bivša članica "Alegro benda" doživela je spontani pobačaj.

Pevačica je u šoku od kada je saznala tužnu vest, a trenutno se nalazi kod kuće, gde se oporavlja uz supruga Zorana i porodicu.

- Slađa je bila presrećna kada je saznala da je u drugom stanju. Kako je i prošle godine u ovo vreme izgubila bebu, ona je zaista vodila računa da ovog puta sve bude kako treba. O svom drugom stanju nije želela da priča u javnosti, samo je potvrdila informaciju i rekla da će otkazati sve nastupe, jer je želela da se posveti sebi. Ipak, nekoliko dana kasnije saznala je da je izgubila bebu. Ova vest ju je baš slomila, nekoliko dana je ležala kod kuće, a uz nju je sve vreme suprug Zoran, porodica i najbliži prijatelji - kaže za "Alo!" izvor blizak pevačici

Slađa je ovu vest potvrdila putem SMS poruke.

- Jeste, istina je, ako mislite na ponovni spontani. Samo vas zaista molim za razumevanje, ovog puta neću davati nikakve dalje informacije. Hvala unapred - poručila je pevačica za „Alo!”.

Slađa je prošle godine ostala u drugom stanju i nakon dva meseca izgubila bebu, što ju je veoma pogodilo.

Ona i njen suprug su u januaru ove godine stali na ludi kamen, a od proširenja porodice neće odustati.

V. T.

#Beba

#Pobačaj

#Slađa Vujičić

'