AKTUELNO

Bila je surova!

Nevena Savić naredna je birala najnepoštenijeg zadrugara u Beloj kući:

Ja ću navesti Dejana, jer je ispao nepošten u prijateljskom odnosu, kada se pomirio sa Dalilom - rekla je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih ja naveo Dalilu, Gruju i Ša, oni su možda to uradili zbog ljubavi, svako nepoštenje mi zamagli ljubav, srce ide drugačije. Ja bih tu naveo Mimu, ona je sve to svesno uradila, zavadila ga je, a nije se zaljubila u njega, mislim da je mnogima tako radila. Ona je prevarant, nepošteno je uradila i Nikolu, mislila je da je pevač i da ima para, a onda je čula da je u kreditima - govorio je Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da navedem Sandija. Svi imamo loše postupke, ljudi imaju neki jedan postupak i time se vode, a Sandi je spreman da laže druga, koji mu pomaže, ukrade mu novac iz džepa, za mene je to jako nepošteno. Filip Car mu je bio drug, a on je bio spreman da mu ukrade novac i lagao. Krao je novac Đedoviću, Sandri... Dečko, ušao si ovde da se pokažeš. Došao si ovde da kradeš pare - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću biti kratka... Mogu da navedem i Dalilu i Dejana, ali mislim da smo sve teme prešli. Ove nedelje sam primetila da je najnepošteniji Filip Car, jer sva pravila i sve, mislim da se Dalili obija o glavu, mislim da je nefer i nepošteno njegovo ponašanje prema Dalili, bez obzira da li je zaslužila - rekla je Sandra.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga