AKTUELNO

Drama se nastavlja!

Jedna od najgledanijih emisija televizije ''Pink'' koja već dvadeset godina obara sve rekorde gledanosti u udarnom subotnjem terminu, u poslednjem izdanju izazvala je pravu buru u javnosti.

Naime, poznato je da čuvena autorka i voditeljka ''Magazina In'', Sanja Marinković već decenijama ima uspešnu saradnju sa najuticajnijim javnim ličnostima iz regiona, te se mnogi utrkuju da gostuju u popularnoj emisiji, koja se uglavnom bavi uvek aktuelnim temama muško-ženskih odnosa.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Međutim, u poslednjem izdanju ove emisije, pevačica i bivša rijaliti učesnica Katarina Živković nije zadovoljna tretmanom, jer kako kaže, njene izjave na date teme nisu emitovane u celosti, što je u krajnjem slučaju i nemoguće jer je svaka televizijska emisija vremenski ograničena.

Pevačica je na svom Instagramu žestoko udarila na autorku i voditeljku Sanju Marinković, traživši javno izvinjenje. Ovim potezom izazvala je lavinu oprečnih komentara, a fanovi su stali u Sanjinu odbranu i žestoko je prozvali na Tviteru.

Ko se našao da pljuje Sanju Marinković, Kaća Živković koja je širila us*ane gaće po Farmi uz odbranu: AKO IMAM US*ANE GAĆE NE ZNAČI DA SAM LOŠ ČOVJEK - glasio je tvit jedne tviterašice.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs