AKTUELNO

Nikad iskrenija.

U toku je "Izbacivanje", a voditelj i novinar Darko Tanasijević nalazi se u Šiša baru i njegov naredni sagovornik, posle Filipa Cara, bila je Aleksandra Nikolić Aleks.

Kakvu energiju osećaš sa njene strane - pitao je Darko.
Ona je imala taj neki poker fejs kada je gledala. Komentarisali su da joj nije bilo dobro. Gledala je, nije menjala mimiku. Nemamo nikakvu komunikaciju i nemam potrebu da imam sa njom komunikaciju. Ona se meni izvinila, ne smatram da nije iskreno, ali je to uradila zbog Filipa. Nije joj svejedno, verovatno, kada vidi mene i njega - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećaš li vrstu nelagode - pitao je Darko.
Da, da. Ne znam što, ja sam takva...Sve mi je ovo zamršeno, čudno mi je kada prođe.
Zadrugari su Janjuša optužili da je ljubomoran - rekao je Darko.
Prestao je to da radi. Inače, ja sam ustala i to rekla kroz neku šalu i ironiju, ali u suštini on to ozbiljno misli. Kada sam ušla u Zadrugu, bežao je od mene, kao đavo od krsta. On se setio da ja postojim kada je izašla Čaprićka. Peva on i dalje neke pesme dok ja prolazim, ali se ne obazirem na to. Drago mi je što je Dejan to video, jer se trudim da ga ne dovedem u tu situaciju da razmišlja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako reaguješ na komentare pojedinica, da si Dalilina zamena i loša kopija
Ne smatram da sam ja nečija kopija, zamena...Nije mi prijatno i ne bih volela da je to tako. Dalila i ja nemamo nikakvu sličnost, dva različita smo sveta. Ona je dosta ozbiljnija, deluje mi kao da je uvek ljuta. Ne možemo mi biti slične nikako.
Primetne su promene u ponašanju Dalile i te turbulencije sa Filipom. Da li će to da izađe na dobro

Foto: TV Pink Printscreen

Sve što joj Filip traži, to je normalno. Ona je Dejanu napravila pakao, pa pusti ga da bude srećan. Treba da ih ispoštuje, sve to što mu traži. Mislim da će ona biti mirna, tiha. Hoće, doćiće do eksplozije. Ona koliko voli te muškarce koji su dominantni, ona je isto takva. Vidljiva je ta neka ljubav među njima - rekla je Aleks.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga