AKTUELNO

Evo šta je izazvalo bum!

U rubrici "Viraliti" i ove nedelje osvrnućemo se na neke od događaja zadrugara koji su izazvali bum na društvenim mrežama. U nedelji koja je na izmaku, najviše reakcija izazvala je Dalila Dragojević, sa kojom su se Tviteraši saživeli. Podsetimo, Dalila je imala jednu od najturbulentijih nedelja. Nakon što joj je Car zabranio da komentariše Dejana Dragojevića, došlo je do nekoliko žestokih i skandaloznih svađa između njih dvoje, zbog kojih se Filip pokajao. Tokom ovog emotivnog rolerkostera, koji je publika verno pratila, Dalila je imala uspone i padove, a u nastavku možete videti sa čim su se gledaoci saživeli.

Dešava mi se jako često puta - napisao je jedan Tvitera uz sliku klipa "Dalila osramoćena, ponižena i neutešna".

Foto: TV Pink Printscreen, Twitter.com

I pored svih svojih muka, Dalila je tog istog dana našla vremena da uteši Nenada Aleksića Ša, koji je plakao zbog Tare Simov. Mnogi Tviteraši su se poistovetili sa Dalilom u ovoj situaciji.

Foto: TV Pink Printscreen, Twitter.com

Jedan od najpoznatijih Tviteraša u Srbiji pratio je svaki Dalilin korak posle žestoke svađe sa Carem, koja je tada pobegla od zadrugara, prvo u pab, a zatim u vešeraj.

Izvini, ne mogu, imam obaveze - napisao je ovaj Tviteraš, govoreći svojim pratiocima da se investirao u Dalilin život, pa da mu je čak zanimljivo da je prati i dok spava na raznim mestima.

Foto: TV Pink Printscreen, Twitter.com

Car je Dalilu tokom sukoba u garderoberu pet puta pljunuo, da bi je nakon pomirenja čašćavao najsočnijim poljupcima. Ovaj trenutak je izazvao diskusiju na Tviteru.

Desilo mi se - napisao je Tviteraš.
I meni, ali ja sam obično Car koji vređa, a u narednom trenutku najbolja osoba na svetu. Šizofrenija - dodao je drugi korisnik mreže.

Foto: TV Pink Printscreen, Twitter.com

Dalila je nedavno odlučila da promeni život, a jedna od stavki na listi je bilo i mršavljenje. Na poslednjoj žurki obukla je izazovnu zelenu haljinu, a Ana Jovanović je primetila da je smršala. Jedan od korisnika Tvitera, koji je čak i svoje ime posvetio Dalili dodavši prezimena Mujić Dragojević, reagovao je na ovaj klip.

Moja odabrana nutricionistkinja - napisao je on.

Foto: Twitter.com, Tv Pink Printscreen

Istog koristnika oduševio je Dalilin izgled u crvenoj uskoj haljini, te ju je uporedio sa glavnom glumicom čuvene telenovele Rubi.

Bože, kakva je... - oduševio se jedan korisnik.
Dalila, zgazi me, prevari me, molim te - dodao je Tviteraš.

Foto: Twitter.com, TV Pink Printscreen

Koliko su komplikovani ljubavni odnosi u "Zadruzi" govori i Dalilina nominacija, koja je u petak birala između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić. Njena rečenica izazvala je pravi bum na TikToku.

Za Aleks znam da je bivša devojka mog bivšeg dečka, tako da želim i njoj puno sreće u odnosu sa mojim bivšim suprugom - izjavila je tada Dalila.

Video: TikTok

Sandra Rešić je danas posetila frizera zajedno sa Anom Spasojević. Pevačica je ostala da uživa u salonu, dok joj je frizer fenirao kosu, a kako uvek čisti za takmičarima, jednog Tviteraša je ovaj trenutak oduševio.

Nek je i ova žena dočekala da joj krene u životu - glasi komentar na klip gde Rešićeva uživa.

Bane Đokić je nedavno napustio "Zadrugu", a po izlasku javno pruža podršku Dejanu Dragojeviću. Jedna slika izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama. Naime, Tviteraši su primetili da je Bane isfotošopirao i sebe, ali i Dejana na slici koju je objavio.

Prava drugarica uvek fotošopira i drugaricu na slici - glasi komentar na Tviteru, što je lajkovalo preko 1.600 osoba.

Na žurki o kojom smo gore pisali veliku pažnju izazvala je i kombinacija Irme Sejranić, koja je nosila providni gornji deo, sa zvezdama koje su pokrivale njene grudi. Tviteraš je iskoristio reči novog Senidinog hita da opiše ovu kombinaciju.

Za tebe oblačim zvezde, za tebe zelo zebe, ah, moj behute

Veliku pažnju javnosti izazvala su i ljubavna pravila Nenada Aleksića Ša, koji često drži predavanja svojoj, sada već bivšoj devojci Tari, ali i momcima za koje smatra da je muvaju.

Ali lik ima 40 godina, ja ću se onesvestiti - napisao je jedan korisnik koga je ovo zasmejalo do suza.

Sanja Grujić je zbog svojih izjava od početka "Zadruge" postala miljenica određenog dela publike, ali i zadrugara. Njen šaljivi flert sa Janjušem je zapao za oko publici, a na TikToku su je proglasili idealnom ženom.

Ja bih sa tobom išla svuda. Ti ideš da kockaš, ja ti pravim društvo. Ti ideš da piješ, ja ti dodajem kiselu vodu. Ti ideš s nekom devojkom, ja je istučem metlom - pričala je Sanja Janjušu.

Video: TikTok

Ovo su samo neke od mnogobrojnih reakacija publike na društevnim mrežama, kojima su zadrugari večita inspiracija. Ostaje da ispratimo ko će naredne nedelje postatim bum na društvenim mrežema.

Autor: M. P.

#Viraliti

#Viraliti Zadruga

#Zadruga

#Zadruga 5