AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Kao i svake subote na programu televizije ''Pink'' je novo izdanje kultne emisije ''Magazin In'', koja već 20 godina beleži rekordnu gledanost milionskog auditorijuma, a autorka i voditeljka Sanja Marinković je i ovog puta ugostila više nego aktuelnu ekipu i to Zoru Dobričanin Nikodinović, pevačicu Katarinu Živković, doktorku Nadu Macuru, rijaliti zvezdu Maju Marinković i bivšu košarkašicu Milicu Dabović.

Foto: TV Pink Printscreen

''Kada razgovarate sa nekim muškarcem i vi dominirate, da li primećujete da mu to smeta, da li u tom momentu spuštate loptu kako bi se bolje osećao ili proradi joše veći inat?'' upitala je Sanja Marinković, našta se nadovezala pevačica Katarina Živković.

Kod mene konkretno sve zavisi šta želim od muškarca. Ako želim da dominiram, onda dominiram, ali to onda nije iskren odnos, to nije ljubav, to nije prijateljstvo... Ako je normalan odnos, ja želim normalno da komuniciram, ali linija između želje za dominacijom i bezobrazlukom je vrlo tanka. Ja ne želim da dominiram, volim da vodim normalnu komunikaciju ako želim neki odnos - rekla je Kaća.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je pitaje o predrasudama prema devojkama na estradi, a naročito rijaliti zvezdama, našta se nadovezala Maja Marinković.

U mom slučaju sve zavisi dok ne uđem u komunikaciju i dok me ne upoznaju. Definitivno je da se muškarci plaše dominantnih žena, i ja sam neko ko je po prirodi dominantan. Borac sam u životu... Muškarci treba da budu ti koji su dominantniji, međutim situacija je drugačija... Kada vide da su žene dominantne, oni se povlače jer ne mogu da prihvate da su žene superiornije od njih - zaključila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Muškarci u se*sualnim odnosima vole da je žena dominantna. Ja stojim iza toga da sam dominantna, pa samim tim i u tim stvarima. Seksualni odnos dosta održava vezu, koliko to god zvučalo primitivni, to je definititivno tako - zaključila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.