AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Emisija "Pitam za druga" koja se emituje na RED televiziji ni ove večeri nije izostala. Voditeljski dvojac Ana Radulović i Stefan Kandić, poznatiji kao Kendi, ugostili su Sandru Valterović, poznatiju kao Seksi Sandra i Alena Hadrovića, bivšeg učesnika "Zadruge 4". 

Hadrović i Sandra su se osvrnuli na odnos "paklene trojke" Filipa Cara, Dalile Dragojevića i Dalile Dragojević. Pevačica je na ovu temu imala da kaže:

Foto: RED

Danas devojke većinom ne poštuju sebe. Ne možeš da dozvoliš da te muškarac pljune i onda odeš u krevet, pa onda si zaslužila to. Ne dopada mi se Carevo ponašanje, dok mi se ne dopada ni Dejanovo ponašanje, previše je mekan. Nikako nije trebao da postupi ovako kako je postupio - rekla je Sandra.

Bivši učesnik "Zadruge" Alen Hadrović, prokomentarisao je ovaj odnos i u svojim komentarima nije nikoga nimalo štedeo.

Njihov odnos nema ništa od toga. Dalila je neverovatna. Ne podržavam Cara u vređanju, bez obzira kakva je, koliko god da mi je zla. Po meni ni jedna žena ne zaslužuje to niti to ne želi. Povrh svega toga, taj odnos mi je nejasan, užasan i haotičan. Nisam nikad bio od tih koji se priključuje mišljenju većine, ali ovog puta sam na strani cele nacije - rekao je Alen, pa je na Carevo ponašanje imao da doda:

Foto: RED

Nije on bio ovakav. Psiha je malo tu zeznuta. Bira takve žene. Cela ta situacija je od početka bila na velikoj osudi i veliki problem. Ja sam isto znao u šta idem, ali sam znao da ću tu završiti. Kad ideš u ovu situaciju, moraš da budeš psihički jak , a on je vrlo labilan - rekao je Alen.

U video- prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga