AKTUELNO

Sanja Marinković je za svoju vernu publiku pripremila brojna iznenađenja u novoj televizijskoj sezoni.

Nakon više nego uspešne prethodne sezone emisije "Magazin In", autorka i voditeljka Sanja Marinković je, tokom leta, marljivo radila na pripremi nove sezone sa svojim timom.

U 17-oj godini prikazivanja jedne od najgledanijih emisija na TV Pink, Sanja je sa svojim saradnicima pripremila još bolje i interesantnije emisije.

Foto: Printscreen Youtube

Od ove sezone, očekuju vas promene u samom studiju, ali ono što se ne menja, jesu kvalitetni i aktuelni gosti iz svih sfera, ali i zanimljive i, ponekad, škakljive teme o kojima će javne ličnosti diskutovati.

Koliko publika voli da gleda moju emisiju, toliko i ja uživam u njenom stvaranju. Oduvek sam želela da budem novinar, a moji najluđi snovi su se ostvarili - rekla je Sanja u susret novoj televizijskoj sezoni.

Foto: Printscreen Youtube

O kvalitetu ove emisije svedoči i to što je, bez premca, omiljena emisija milionskog auditorijuma već gotovo 18 godina.

"Magazin In" postao je vaša subotnja tradicija, a Sanja će dati sve od sebe da u novoj sezoni poverenje gledalaca, kao i do sada, opravda.

Foto: Instagram

Prva emisija nove, 17. sezone, emisije "Magazin In" biće prikazana u subotu, 2. septembra, od 17 časova, zato ostanite uz TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Magazin In

#Sanja Marinković

#Televizija Pink

#emisija

'