AKTUELNO

Kakav će ishod višegodišnjeg dokazivanja pravde biti?

Danas je u Palati pravde u Beogradu nastavljeno suđenje pevaču narodne muzike Miroslavu Iliću, za dokazivanje očinstva. U Palatu pravde stigao je u pratnji svog pravnog zastupnika, pridržavajući se propisanih epidemioloških mera, dok njegova bivša partnerka Mirjana Antonović, koja ga je tužila jer želi da dokaže da je Devin Antonović Ilićev sin, ovaj put izostaje zbog loših vremenskih neprilika u Americi, zbog kojih nije mogla da doleti u Srbiju.

Foto: E-Stock/Koca Sulejmanović

Danas bi trebalo da se održi poslednje ročište.

Žao mi je, nije mi dozvoljeno da sad komentarišem bilo šta povezano sa suđenjem. Slobodno pitajte mog advokata. Kad bude suđenje završeno pričaćemo o svemu - kratko je za medije prokomentarisala Mirjana Antonović.

Predviđeno je da će danas biti saslušana preostala dva svedoka, koje nisu javne ličnosti. Postoji šansa da danas sud donese presudu u ovom slučaju, jer za presudu nije bitano da Mirjana bude prisutna.

Foto: TV Pink, Pink.rs/Č. Nikolić

Inače, Mirjanina borba traje duže od jedne decenije.

Nemojte zaboraviti da je ovaj proces počeo pre 14 godina. Tačno je da Devinu više nije potreban otac, ali mu je i dalje potrebna istina i pravda. Potrebno je da buduće generacije znaju svoje korene. Sve ovo je zahvatilo veću svrhu. Izbliza narod ima priliku da posmatra kolika je potreba za izmenu ovog zastarelog zakona, koji ugrožava majke i nedužnu decu. Zakon za obavezni DNK je aktuelan u svim modernim zemljama, a još uvek nije u Srbiji - navela je ranije Mirjana.

Autor: pink.rs

#Devin Antonović

#Mirjana Antonović

#Miroslav Ilić