AKTUELNO

Kao i uvek oštar na jeziku!

U toku je još jedno "Izbacivanje". Ovonedeljni nominovani zadrugari su Ana Jovanović i Sandra Čaprić, jedna od njih dve će ove večeri zauvek napustiti najgledaniji rijaliti šou program u regionu i izgubiti mogućnost da se bori za glavnu nagradu. Voditelj Darko Tanasijević je u šiša baru ugostio Mikija Đuričić koji mu je oktrio sve o aktuelnim dešavanjima u "Zadruzi 5".

Foto: TV Pink Printscreen

Rijaliti se zasniva na komentrisanju, trudim se da govorim o činjenicama. Oni su mladi, a tako iskompleksirani. Mensur ne može da podnese da čuje loše. Kaže da ga svi napadaju, a on govori da su svi pi*ke vamo tamo. Osmakčić isto lep kao apolon, a zadrt. Danas igrali kocke, a ovaj izgubio, pa ga svi sad napadaju. Marka svi napadaju, tu više niko nije normalan, vidim da se pomirio sa Viki. Ja sam ove sezone jako tolerantan, ranije je bilo teških reči, a sada me napadaju - počeo je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Cara, on se usrao Dalili i Dejanu u život. Kaže hoće da pomogne, ja crkavam od smeha. Šta ti da pomogneš. Osmakčić dođe i popijem pivo, ne mogu ja da trčim sa njima, oni imaju 23 godine. Car priča ne zna gde je, ali onda ne sme da se zaljubi u udatu ženu. Svi traži gde su pogrešili. Lepo je ovo što on radi, on može da se vrati njoj kad hoće. Dejanu guraju Aleks, tu joj bivši momci. I ovaj Osmakčić, on je seljak, zamisli kada bi se on ovako ponašao u njegov zemlji. On je lep, mlad, zgodan, ne ide mi u glavu odakle mu ti kompleksi. Kao da je on iz kupinova, a ne ja. To je haos, Mesnur, isto ima visoko mišljenje o sebi, ali daj malo stani. Stalno se kune u nešto. Mensura skoro niko nije komentarisao, šta će, on tu kao nešto, ubeđen je da radi iskrene stvari - pričao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

O Dejanu ne mogu da imam lepo mišljenje jer se odrekao porodice, ušla porodica on pita gde je Tedi, je*o ga Tedi. Da on zna da ova ne voli Cara, on bi opet sve izgubio zbog nje. On je znao kakva je ona, ona je loše bila i pre, bili su najgori. Dejan lupao glavom, ne mogu ja da ga napadam, neću da komentarišem. Više njima ne može da se kaže šta se misli. Dalila kakva god da je bolja je on ove dvojice - gadiluk. Ona se zaljubila, to je njega greška, nisu ni oni zlatni, samo je pitanje kada će da pukne - pričao je Miki Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu:

Autor: N.V.