AKTUELNO

Ponovo pljuštale uvrede!

Tokom emisije "Pitanja novinara", Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić komentarisali su svoju turbulentnu vezu i svakodnevne žestoke svađe:

Pokušavam da ćutim i da spustim loptu. Bila sam uz njega mesec i po dana i za crnim stolom i van istog, iako sam gledala sve i svašta. Zamerio si mi što jednom nisam bila uz njega, hvata se za tu situaciju. Ja sam se sinoć izgubila, ne znam ni šta sam rekla. U stanju je sve i svašta da mi kaže u svađi, zna šta da spomene, da bih ja krenula da vrištim - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja joj nisam doneo te priče tad, ona mi petlja! Urnišeš me, nemoj sad da mi se praviš fina! - vikao je Mensur.
Zbog mene smo došli do prekida veze, ja nemam problem sa tim, ali nema nijedan konkretan razlog da se mi svađamo sada. Sramim se kad vidim sebe četvrtkom - dodala je Milica.
Ja je samo podsetim koliko je ona bila nefer u nekim situacijama. Svi su govorili da je nemoralan taj chat sa Tomovićem, svi su je kritikovali. Ja neću biti više ni u jednoj vezi u rijalitiju, jer mislim da ne može devojka da utiče pozitivno na mene. Ona sad želi da se nadmudruje sa mnom - govorio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se osećaš, Milice, kad ti Mensur psuje "glibavu majku?" - pitao je Darko Milicu.
Sve je to u besu i afektu. Ne znam kako moja majka reaguje - bila je Milica na ivici suza, pa se osvrnula na Minu Vrbaški.
Ja nemam problem sa Minom, šta bude-biće. Da, rekla sam mu da je navikao na ku*ve, nije se to samo odnosilo na nju - završila je ona.

Zatim ga je novinar podsetio na njihove skandalozne svađe, a Mensur se uporno "prao" od etikete nasilnika.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.