AKTUELNO

Veoma teško joj pada to što nije sa ćerkom tokom njenog najvažnijeg životnog perioda.

Bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi trudi se da najbolji mogući način iskoristi vreme koje, po odluci suda, može da provodi sa svojom ćerkicom Petrom. Njih dve već duže od tri godine ne žive zajedno, a borba za starateljstvo privremeno je pauzirana, budući da je proces zbog nasilja u porodici, za koje je optužila bivšeg supruga Nikolu Pavlovića, ponovo vraćen u proceduru.

Pročitajte još... ISTINA JE DA JE VOLI: Priča se da je Milica Pavlović u vezi sa OVOM POZNATOM DAMOM koja je konačno progovorila o svemu

Foto: TvPink Printscreen

- Moj bivši suprug je krajem prošle godine osuđen uslovno na godinu i po dana zatvora, ali je Viši sud tu presudu ukinuo i predmet vratio Trećem osnovnom sudu. Sada se sve radi kako bi taj slučaj zastareo i kako bi nasilnik bio oslobođen odgovornosti - požalila se Ivana, koja je dodala da joj najteže pada to što joj nije dozvoljeno da uživa sa ćerkom onoliko koliko joj srce traži.

- Izdržavam kako moram. Već tri godine smo razdvojene, a u poslednjih godinu dana desile su se krupne stvari u njenom životu. Moja Petra je završila prvi razred, odličan je đak, savršeno priča engleski i francuski i igra tenis - pohvalila se Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, njoj je sud pre tri godine privremeno oduzeo starateljstvo nad tada četvorogodišnjom devojčicom i dodelio ga Nikoli Pavloviću. Pevačici je dozvoljeno da ćerku viđa dva puta nedeljno, a sud ju je obavezao da bivšem suprugu plaća alimentaciju za dete.

Ivana je krajem prošle godine o svojim problemima javno progovorila u emisiji "Crna hronika - specijal", u sklopu akcije Televizije Pink za borbu protiv nasilja. Njeno TV gostovanje privuklo je veliku pažnju, a šta je tom prilikom rekla o nasilju koje je doživela, kao i o borbi za starateljstvo, pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Ivana Stamenković Sindi

#Nasilje

#Suđenje

#pevačica

'