AKTUELNO

Sve ih iznenadili!

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između Mensura Ajdarpašića i Ane Jovanović. Na red da bira između njih je došao Lazar Čolić Zola:

Sa Mensurom sam imao sukobe ali sada ih nema, korektan nam je odnos, a sa Anom sam super i nominujem Mensura - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako sam inspirisan da volim ove dve persone. Počeću od Ana, sa njom sam u odličnim odnosima, ali me nije poslušala od starta, ali je shvatila neke stvari. Ona je podložena nekim manipulacijama. Ona je mlada devojka i vremenom će shvatiti neke stvari. na teret joj se stavljaju neke veze, neke simpatije. Neke stvari ne smeju da se rade, varaš se ako misliš da ćeš ovde naći osobu za brak. Pazi jer si oštra na jeziku, da ne kreneš na drugu stranu, takođe si namazana. Jako svesno si radila neke stvari. Gledaš svoje du*e, ali ne treba niko da te sažaljava, a sve si radila svesno. svaku priču koju si imala. Imala je greške, ali sa Anđelom je napravila pravi izbor. Ona je bila zagrejana za Mensura, a on je vagao za Milicu i nju, a ona je odustala zbog čekanja, i to je okej. Jako si pozitivna i ja sam uvek tu za tebe, i pazi ko ti je prijatelj - rekao je Mića, a onda krenuo da komentariše Mensura:
Mensure meni ti nisi jasan, ti radiš sebi za svoje loše, a nikako da se ugrizeš za jezik. Rekao sam ti da će ti Milica doći glave, a nikada me nisi poslušao. Ona tebe ne je*e uopšte, danas si joj spomenuo mamu, ona tebi brata. U šoku sam od devojke od 17 godina da ti govori da te je*e brat. Meni vi niste jasni, i to sa Anom kako je krenulo - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma daj čovek, ti mene konstatnto peckaš, konstantno bacaš forice, svakodnevno, pa ljudi on je rekao da može sa mnom da bude kad god poželi. Celo veče me pecka za stolom - dodala je Ana.
Ana hvala ti, ti si ispala fer prema meni što si priznala da ima peckanja. On je konstantno sve poriče ali izgleda da se sve vidi. Lagao si me, a pretiš mi sada jer ti nisam prećutala - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mrš smeće jedno, je*em li ti mamu, smeće jedno malo. Ti me uvaljuješ - vikao je Mensur.
Ma daj makni mi se, je*i svoju mamu - odbrusila je Milica.
Ja ne odgovaram na jeftine, niskobudžetne provokacije koje mi upućuješ. Ja i ti se raspravljamo jer ne reagujem na tebe, a znamo svi kako smo komunicirali ranije - dodala je Ana.
Ti si bezobrazna - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem da mislim da bi Anđela ušla u vezu sa Mensurom, pogovoto nakon njenog izlaganja - rekao je Mića.
Ma daj Mićo ne preuveličavaj, ne pravi priče ovde. Ja imam isto mišljenje o Mensuru i Kariću. Ja jedina osoba sa kojom bih bila bio bi Mateja i to je to - rekla je Anđela.

Anđela i Mića su se svađali jer je on nju uvredio nakon što je rekao da joj se sviđa Mensur,a sa druge strane Milica i Ana su napale Mensura jer pecka Anu za crnim stolom pa je Milica gađala Mensura.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću ostaviti Mensura - rekao je Mića

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.