AKTUELNO

Velimir je za naš portal rekao da tremu nije imao, ali da je strahovao od komentara jednog člana žirija.

Jedan od najpopularnijih šou programa u svetu, "Ja imam talenat" sinoć je premijerno prikazan na Televiziji Pink, a takmičari, kao i članovi žirija oduševili su region.

Ipak, kandidat koji je privukao najviše pažnje je Velimir Tošić iz Banatskog Karlovca, koji je rešio da se žiriju, ali i milionskom auditorijumu predstavi imitacijom sprskog premijera Aleksandra Vučića.

Foto: Printscreen Youtube

On je bez mnogo priče stupio na scenu i odmah počeo sa imitacijom.

- Dobro veče. Uvaženi predstavnici medija - rekao je on, što je izazvalo ovacije u publici koju je utišao u Vučićevom maniru.

- Smejte se svi koliko god hoćete, ja vam samo kažem iskreno šta mislim - rekao je Velimir.

Njegova imitacija oduševila je žiri, a Velimir je za Pink.rs otkrio prve ustiske nakon sinoćne emisije.

- Verujte mi, ja sam ne zadovoljan, nego prezadovoljan i presrećan. Već duži period se bavim imitiranjem, i bilo je i negativnih komentara kada sam nastupao. Sinoć sam imao samo pozitivne komentare i slobodno mogu da kažem da je ovo bio moj najbolji nastup do sada - rekao je za naš portal vidno uzbuđen kandidat koji je svojim talentom potpuno osvojio publiku.

Foto: Printscreen Youtube

Velimir kaže da tremu nije imao, ali da je strahovao od komentara jednog člana žirija.

- Nisam imao tremu, ali recimo da sam najviše strahovao od Rastinih komentara, jer nisam znao šta da očekujem. Na kraju je sve bilo u redu, hvala mu na komentarima. Ana Nikolić me je potpuno oduševila - rekao je Tošić, a onda se osvrnuo i na to što nije bilo lako impresionirati Danicu Maksimović.

- Danicu izuzetno poštujem kao glumicu. Dok joj nisam pokazao i imitaciju Lee Kiš, dvoumila se da li da glasa za mene. Tada sam video da se oduševila. Zahvalio bih se i Srđanu Todoroviću na divnim komentarima. Hvala im svima - kazao je Velimir.

Foto: Printscreen Youtube

- Želeo sam da se predstavim onim što najbolje znam. I prijatelji i oni koji su imali priliku da me vide savetovali su mi da imitiram ličnost za koju sam siguran da mogu dobro je "skinem". Izabrao sam ga jer je aktuelan i cenim ga kao političara - objasnio je ovaj duhoviti imitator.

Iako nije želeo da otkriva koga će imitirati u narednom krugu, Velimir nam je nagovestio da nije isključeno da bio pokušao da imitira nekoga od članova žirija.

Da li ćemo ga sledeći put videti u ulozi Ane, Danice, Raste ili Žike Todorovića, saznaćemo u nekoj od narednih emisija šou programa koji obara sve rekorde gledanosti.

Foto: undefined

Podsetimo, Velimir je učestvovao i u emisiji "Audicija", koja se emitovala na Televiziji Pink, a i tada je osuševio žiri.

Ako je suditi po prvoj emisiji, "Ja imam talenat" doneće brojna uzbuđenja i smeh u domove gledalaca ružičaste televizije.

Zato, ne propustite novu epizodu planetarno popularnog šou programa "Ja imam talenat" i sledećeg četvrtka od 21:15h samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đurović

#Aleksandar Vučić

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Srđan Žika Todorović

#Stefan Đurić Rasta

#Velimir Tošić

#emisija

#Žiri

'