AKTUELNO

Sve karte su na stolu.

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Ivana Šopić naredno pitanje pročitala je Filipu Caru i Dalili Dragojević.

Zašto ne ozvaničite vezu jer su sinoćni poljupci dokaz da se volite - glasilo je pitanje.
Videćemo, mislim da sam rekao sinoć sve i da će tako da bude. Fali meni neki zagljaj i sve, ali ne trebamo mi biti 24 sata zajedno, ali da ću se probati posvetiti maksimalno, hoću - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Zračiš mirnoćom, to mogu da primetim - rekla je Ivana.
Pa da, nemam problema. Ja za dve godine ovde, tek sad nemam problem. Jedino što osećam je da sam od nje napravio najgoru. Nemam problem ni sa njom, nego je to što osećam da sam kriv ja sam sa sobom prema njoj - rekao je Car.
Tandem za izbegavati...Ja bih se složila sa time što je rekao. Pametno je da ne skačem iz odnosa u odnos. Koliko god želeo da mi pomogne, znam da su se i njemu mnoge stavri izdešavale i da nije ni on svoj na svome, samo je on muškarac i sve to podnosi. Koliko god da prikriva, ja osetim da ima stvari koje nisu raščišćene. Trenutno je skroz nemoguće uploviti sada u vezu i on stoji pri tom stavu. Ja Filipa nisam upoznala kada sam stupila u odnos sa njim, gledam ga drugačije - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan Karić je dobio reč.

Iskreno, ovo je najrealnija slika svega što se dešava. Ovo je nešto što smo pričali, mesecima. Naje**li smo u tom nekom sukobu mišljenja, ali kako smo osećali tu neku energiju, bilo je samo glupo prema Dejanu. Uvek ću osuditi to što se izdešavalo sa Dejanom i njom. Počela je i ona da shvata neke stavri i da bude iskrena. Evo, niko ne komentariše negativno ovde ovo. Taj poljubac moža da bude opasan po njih, jer ako ne ozvaniče sve, biće haos - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je dobio reč.

Ja sam neko ko je o svemu ovome pričao sa Carem, a mislim da je pogrešno da ih silimo na neku vezu. Smatram da bi bilo neprirodno s obzirom na sve što se deslo između njih. Trebali bi da budu jedno uz drugo i da sve ide spontano. Smatram isto da Dalila ne treba da nosi nikakav teret - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je naredni zadrugar koji je dobio reč.

Ja sam kod Drveta rekao šta će biti. Dalila nije ni sada iskrena, jer ono što sam ja primetio je da bi ona bila sa njim u vezi. Jedina osoba prema kojoj Dalila oseća nešto, je Car. Slagala bi kad bi rekla da ne bi dolazila u ona stanja kad bi ga videla sa drugom. Mislim da bi se ona udala za njega, otišla bi da živi sa njim - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga