AKTUELNO

Želi da bude bolja!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Dalili Dragojević.

Jutros tik posle poljupca sa Filipom, razgovarali ste i on je rekao: "Vidiš da nije onako kako ti pričaš, nego ja". Ti si se složila. Zašto nisi priznavala istinu?

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, ako pričamo sve što se izdešavalo, ja njemu ne verujem ništa, ali verujem da želi da bude tu kad su mi svi okrenuli leđa. Jeste mi rekao da će uticati na to da promenim ponašanje, ne želi da budem najgora. Vidi da su mi svi okrenuli leđa, da ispadam najgora, a da to u dubini duše nisam - rekla je Dalila.
Ne da ispadaš najgora, sada jesi najgora, ali ja mislim da to nisi. Da to radiš jer nemaš nekog da te usmeri i vrati u kolosek. Žena je van vinkle. Ni kod Dejana nije ispravna, ni kod mene, ni kod sebe. Ako bude normalna, naš odnos će biti normalan. Ja sam joj jutros samo dokazao sa nekom pričom, ne ljubljenjem, da sam ja u pravu. Da treba da sluša mene, nije najpametnija. Jer dok smo slušali nju, ispadali smo najgori. Ja ne znam. Smatra da je sad najgora i među zadrugarima i ljudima. Evo, biću tu, ona neće maltretirati Dejana, neće raditi ono što je radila. To sa kim će biti, to je manje bitno. Bitno je kako će da se oseća i da priča. Da ja njoj hoću loše, ja bih sada rekao: "Evo, vidite, ja sam u pravu, ne ona". Ja joj ne želim zlo, to ona može da proizvede u meni. Ali ne želim da kažem da ću da se borim sad za nju. Treba i ja da živim pod krovom sa osobom koju sam povredio. Ja sam neko ko voli da se zaj*bava, sve mi je zaj*bancija. Moja zaj*bancija za ove dve godine je prerasla u veliku zaljubljenost prema Mini i Dalili. Ali sam sada realan, prošle godine nisam bio realan. Naučio sam da obuzdam samog sebe, kako da radim na nekim stvarima. Bude li ona dobra, ne bude li kvarna i zla, ja ću se bolje osećati i biti mi lakše. Svako treba da krene od sebe. Meni će biti bolje ako je ona bolja - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

I tebi i njoj i ovima i onima - dodao je Đedović.
Nekad treba da se spusti lopta. Kakav god da sam ja, trenutno sam u pravu. Nemoj biti ono što ja smatram da u dubini duše nisi, a to je najgora. Ja se u takvu nisam zaljubio, nemoguće da sam toliko loše procenio - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.