AKTUELNO

Slomila se na delove!

Dalila Dragojević plakala je u pušionici, a zadrugari su se okupili oko nje i pružili joj utehu.

On priča, sprda se... Ti možeš sutra da ustaneš kao da se ništa nije desilo, a on ne može -
Kajem se za sve, ne mogu više. Pokajala sam se i gadi mi se sve - jecala je Dalila.
Uradila si to što si uradila, daj malo vremena. Povređivala si sebe i Dejana... Lakše je započeti novi život kad kreneš od nule - dodao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

On to sve radi zbog tebe. Lezi spavaj, moraju neke stvari da se smire i zaborave - rekla je Ana.
On izjavljuje to namerno da bi mene povređivao. Zašto? Sve sa pro*uknjačama, on daje na značaju tim ljudima iz inata - jecala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam li ja prvo na svoju grešku? Pokajala sam se. On nekoga voli? Šta voliš? Pogrešila sam, priznala sam. Šta on menui namerno radi iz inata jer zna šta me povređuje. Prokaockala drugu šansu, čime? Je l' sam imala se*s ili se ljubila? Ovaj ide za mnom celi dan i provocira me namerno, a ja treba da se borim... Za šta? Neko da me ponižava kako stigne, dosta mi je ppniženja za ceo život. Borila sam se pet godina, da bi on bio nasmejan is rećam. Okej desila mi se greška. Pet godina sam bila tu šta god da je trebalo - govorila je Dalila.
To znam. Samim tim što znaš to treba da ti bude lakše što se on ovako ponaša... Žrtovalala si se i ja sam svega toga. Zamsili da je obrnuta situacija i da je on uradio, ti bi oprostila - dodala je Irma.
Da - potvrdila je Dragojevićka.
Jača si od svega i svoje sujete koja te radi. Ti si od njega napravila čoveka - istakla je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti voliš Dalilu koja je ilustrovana po nekim uslovima koje bi vratile taj profil. Je l' ti treba da opraštaš, a tebi niko ne oprašta? Kad dođeš kod muškarca, lepše je kad imaš mušku enrgiju koja je jača od tvoje. Raznežiš se kad te zagrli, pa možeš da budeš i devojčica i žena. Ti si car svojih misli. Ti sebe sad ponižavaš i plačeš, zbog čega? Svako nađe ono što mu treba. Ovi svi njegovi postupci, kao on je bio u kalupu... Ne, nego je i on živeo uslovno, imao je motiv u toj priči. Ti si htela nakon svega naći mir i dobila si... Nemoj da plačeš, ženo. Postavila si standarde za njega - savetovala je Irma.
Da mogu vratiti vreme sve bih vratila i obrisala... Nemoj da mi radiš iz inata, nego ako ti se spontano desi. Namerno, mene podbada... Neka, nema veze... Kajem se za sve, ali ne možeš da me kanališ sad kad mi je teško, jer ništa nisam uradila - ponavljala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.