AKTUELNO

Ne prelazi mu preko ovoga!

U toku je komentarisanje podela budžeta ovonedeljnog vođe Baneta Čolaka. Naredni koji je komentarisao bio je Stefan Mihić:

Ja sam tebe slušao i sada moram da komentarišem to. Prvo i osnovno hteo sam da ti kažem kao drug, ja sam mislio da smo bliski, a samo mi reci da tvoja podela nije bila licemerna danas, ti se baziraš na tome ko je kome šta rekao - rekao je Mihić

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sve lepo rekao, a sada ti meni pričaš nešto a ti si Sandiju krao pivo - rekao je Bane.
Ja mislim da nisi bio iskren, mnogo prijatelja si izgubio, a drugima si posvetio pažnju. Gupo je da pominješ šta se desilo u prvoj sezoni. Meni nije jasno što si ti meni stavio u koš sa najgorim ljudima, slušao sam ja šta si ti pričao. Da ti nije bilo mene, Dalile i Miće ništa se ne bi desilo - vikao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da komentarišem Dalilu i Mensura, ali sam to očekivala posle sukoba. Što se tiče mene nisam očekivala veliki budžet, očekivala sam srednji, ali bih volela da komentarišem neke stvari, ja ću biti veštica ovde sve ću komentarisati, ali imam zamerku, od svih pevača ti si pustio pesme viši puta, a moju si pustio jednom - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.