AKTUELNO

Ratuju od ankete!

Bane Čolak je nastavio da deli mali budžete, a jedan je posebno iznervirao Dalilu Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali budžet dajem Milici, ne družimo se, ne provodimo vreme, nisam te nikad prozivao. Ako bih te uvrstio u vrstu sprdnje, Mensur bi pomislio da radim njemu neke stvari, zato izbegavam. Kako da ti objasnim, bilo bi podlo da nešto komentarišem, on bi tako shvatio, a i ja. Ja takav nisam, tako da izbegavam. Zbog svega toga mali budžet - rekao je Bane, pa nastavio:
Ani Spasojević mali, prošli put je bio srednji. Poznajem te duži niz godina, znamo se, uvek smo bili gotovi. Nemam o tebi loše mišljenje, niti mogu da kažem da si nešto loše uradila, ali s obzirom na celokupan odnos... Imam bliže ljude. Da imam, dao bih ti srednji budžet. Možeš uvek da mi se obratiš. Smatram da sve što govoriš u bradu, tu, tamo, treba da podigneš ruku i kažeš javno, jer milion puta si u pravu - rekao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet i MC Aleks, znamo se iz Zadruge 1. Osećam veliko poštovanje sa tvoje strane, mislim da i ti sa moje. Kad nešto komentarišem, krivo mi je zbog Matore. Nisam te uvredio. Sumnjam u tvoje emocije prema Matoroj, sumnjam da je to za rijaliti. Što se mene tiče, nisi me nikad uvredila, korektni smo. Osetio bih se loše da ti dam veći budžet, imam osećaj da si spremna da se foliraš zbog rijalitija - istakao je Čolak.
Caru dajem mali budžet, nije tu. Evo, Dalila odmah, brine se. Zameram mu neke stvari u rijalitiju, prema meni nije bio loš, ali je za sebe najlošiji. Sve što imam, uvek sam tu - govorio je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ulizico jedna, nisi iskren ni prema kome. Sanji daje mali budžet jer ga je na početku rijalitija uhvatila za d*pence... A Mimi napominje da je bila na početku rijalitija zaljubljena u njega... Hej, šta ovaj čovek vraća. A Mići daje 3.000. A onda kaže za Filipa nije tu, nije ga video, a Zola ga je napomenuo... A onda Matoroj kaže da mu je prijatelj, pa podseti na rasprave iz prve sezone. To je neverovatno. A onda Saletu daje 3.000 zbog svađe... Kako si providan - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.