AKTUELNO

Palo priznanje!

U novom izdanju čuvene emisije "Premijera - Vikend Specijal", reporter Nemanja Vujičić uključio se u program sa pevačicom Milenom Ćeranić, koja je bez dlake na jeziku otkrila sve detalje svog privatnog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku razgovara, Milena se osvrnula na svoj posao, te priznala da ume da dovede atmosferu do usijanja na svojim nastupima.

Pa, jeste istina... Poznata sam kao osoba koja je realna, a neskromna, tako je kako je. Svi znaju da će biti dobra atmosfera, a i puno kasa, uvek se dobro pije i troši na mojim nastupima, uvek navodim ljude da piju, ali to je možda onaj boemski momenat - priča Ćeranićeva, pa nastavlja:
Svi me vole! I žene, i muškarci, i tuđi muškarci, i tuđe žene... Ne znam, zasita, ali znam da su me svi moji momci voleli. Radili su razne ludosti i gluposti zbog mene, ali nikada nisam volela da komentarišem to javno. Opet kažem, ja sam mnogo luda kad se zaljubim i blesava sam skroz, mnoge moje momke je spasilo ta moja popularnost - smeje se pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam zašto me se momci plaše, oni koji me se plaše, ne moraju nikad ni da mi priđu. Ja mogu da se udam samo iz ljubavi, nije mi bitno da stanem na taj ludi kamen, zaista mi taj čin venčanja i sve što ide uz to mi nije bitno, meni je bitno da budem srećna, iako jedna meni draga osoba kaže da je sreća neopipljiva i da je nedostižna. Bitno mi je da sam radosna i da uživam u svakom trenutku života. Imamo i ružnih osećanja i lepih, ali drago bi mi bilo da uživam u svemu. Treba znati uživati podjednako i u tugi u sreći - iskrena je Milena, pa dodaje:
Sve što sam starija, ja sam luđa, sunce ti poljubim! Sve sam punija i punija energije, sazriš u glavi, a u duši nekako uvek ostaneš devojčica koja će da se raduje svemu i pravi raznorazne gluposti, a opet sa nekom mentalnom zrelošću i stabilnošću, i to donosi određenu draž životu i godinama koje ja sad trenutno imam, a to je 35 - objašnjava pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako mnoge pevačice vole da pored sebe imaju imućnog partnera, Milena priznaje da to kod nje nije slučaj.

Ja mogu da pričam samo u svoje ime, volim kad sam ja imućna! A pored sebe volim da imam onog koga volim, a imućnost i moć sebi ostavljam, pa ćemo sve ostalo lako. Najviše volim onog koji me voli kako treba - zaključuje Ćeranićeva u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Milena Ćeranić