AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Odnos između MC Aleks i Matora je nikad zategnutiji. Ove dve zadrugarke ratuju skoro svakodnevno, a sve od trenutka kad je Matora ubedila sebe da se Aleks zaista dopadao Čorba i da joj je bilo teško kad je on napustio "Zadrugu". Tokom jedne od poslednjih svađa pomenuta je i Sanja Stanković, a Matora je tada odbranila bivšu devojku, koju je često napadala zbog iste stvari.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemaš pravo da pričaš takve stvari za moju bivšu devojku. Rekla mi je (MC Aleks) da smatra da sam se u tom odnosu previše dala, pa se na kraju ispostavilo da me (Sanja) nije volela kao partnera. Drugo mišljlenje joj je da je Sanja bila sa mnom zato što je izmanipulisana - rekla je Matora u emisiji.

Foto: Privatna arhiva

Sanja, koja je inače zabranila Matoroj da je pominje u "Zadruzi 5", nije ostala imuna na ovaj komentar.

Hoće li neko obavestiti ovog manipulatora da ne spominje više moje ime?! Kad joj odgovara, onda me brani, kad joj ne odgovara, onda priča loše o meni! Preboli me - poručila je Sanja.

Foto: Instagram.com

Stankovićeva se oglasila i za naš portal.

Njeno ponašanje ove godine me je navelo da razmislim o svemu, koristi iste rečenice dok se obraća MC Aleks. Gledajući te situacije, vidim sebe, kako me manipulisala i okretala moje reči i ubeđivala me u samo njoj poznate stavove. Ona je dno dna, sramota hodajuća... Ali i prvoklasni emotivni manipulator, koji kad vidi da mu ne prolazi manipulacija, počinje da plače i pada u nesvest. Meni je žao što se uopšte oglašavam na ovu temu, ali temperament mi je takav da prosto ne mogu da prećutim kad vidim jeftine manipulacije. Ako je ikako moguće da se dotičnoj prenese da moje ime ne uzima u usta ni u kakvom kontekstu, njeno vreme je odavno isteklo, tako da nek "sjaši" već jednom sa mog imena i napokon se prebaci na neko drugo - poručila je Sanja.

Autor: M. P.