AKTUELNO

Pokušali da sakriju!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića.

Zašto uhodiš Dalili i slažeš tužne face, pa se čudiš kad ti Đedović kaže da si bednik? - glasilo je pitanje.
Volim kad me Đedović na*uši... Ja uvek imam tužnu facu - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje bilo je za Dalilu Dragojević.

Rekla si da nisi odbolovala Filipa i da si prebrzo ušla u odnos sa Dejaom? - glasilo je pitanje.
Nisam rekla da ga nisam odbolovola, nego ono što se desilo... Zaljubljenost, razvod, ulazak u vezu, porodica... To nisam odbolovola. Jedini mi je problem što živimo u istoj kući, ja njega da volim ne bih imala problem da pričam sa njim na normlan način i pokušam da se vratim. Niti vidim sebe pored njega, niti on vidi mene pored sebe, tkao on bar kaže. Da se vidim, sledila bih ono što on savetuje, da budem mirna i fina. Od tog posla nema ništa. Sve što mi bude smešno, posle mi postane žalosno. Neću više da se šalim, ovom čoveku nema popravke, takav je kakav jeste. Ne treba mi kao drug, ni kao šaljivdžija. Sve što bude smešno, slatko i simpatično, postane ogavno. Moglo je da se završi na normalan način - pričala je Dalila.
Ona meni 20 puta dnevno da povoda za svađu. Rekao sam joj da ne volim bezobrazluk. Digao sam ručnu i postao sam previše blag. Ne volim te bezobrazne fore - dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Što si se istresao na njoj? - pitala je Ivana Šopić.
Te fore ne smeš sa drugima, jadne fore koje mrzim iz dna duše - objasnio je on.
Da li te Dalila još uvek voli? - pitala je voditeljka.
Rekao sam da smatram da me ona voli. Ne gledam samo po njoj, znam kako žene uopšteno kad se zaljube i napravile je sve što je napravila. Nemoguće je da za tako malo vremena nema osećaja - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da Dalila voli Filipa, ona se na svakau njegovu provalu nasmeje - pričao je Stefan.
Ona sam zaljubljena i u Gruju - odbrusila je ona.
Nisi ti muža zbog Gruje ostavila... Dalila najviše ceni kod Filipa što je u stanju da se zakune u sve i u stanju je da pokazi sve to, jer tad vidi koliko mu je stalo do nje. Oni se takmiče i jedva čekaju da neko nekome prvi priđe - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.