AKTUELNO

Rasulo!

U toku je emsija "Pitanja gledalaca". U toku je rasprava Mensura Ajdarpašića i Filipa Cara zbog njegoovg pozdrave Jovane Ljubisavljević, na slavi Stefana Karića.

Ja sam objektivan, ovde sam na mesurovoj strani, taj izraz "naša Jovana", nemoguće da ne proradi nešto u stomaku - ubacio se Mateja.
Čemu potenciranje nekih stvari? On želi konflikt sa Carem - rekla je Tara.
Oni vezuju da sam ja ljubomoran, a na šta? - upitao je Mensur.
Mensur je u pravu, kraj i tačka - dobacila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam razumeo šta je Mensur hteo da kaže, nije želeo da ugrozi Jovanu. Mensur misli da Filip nije iskreno bio pored mene. Morate da znate da ovde nisam prvi put, znam mnoge stvari i ništa što se priča ne mogu da propustim. Za njega smatram da posle svega ima pravo, ja sam se njemu us*ao komentarisanjem. On ima pravo da me provocira, ali ja ne mislim tako - reko je Karić.
Mene boli uvo koliko si vremena proveo sa njom, ti si loš čovek - dodao je Ajdarpašić.
To što je on Janjušu pokazao, mi nismo takv prijatelji. Jovanu ne možemo da spajamo u takve stvari, jer se ne pita samo on. Tu se pitala i druga strana, za svoju devojku smatram da ne bi bila ni sa kim, a pogotovo to ne bi sebi dozvolila u životu - nastavio je Stefan.
Normalno da nije Jovana Maja, zato me boli što je uzima u usta - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta hvalimo Stefana, a Jovana ne bi izabrala Filipa. Koja je razlka između njih? Ne može meni neko da kaže, okej da se izvoje devojke poponašanju, ali smatram da ko god je ušao ima neku prošlost. Niko ovde nije ušao čist. Poenta priče nije Jovana, to što je on rekao "naša", vi ovde na sonovu onoga kako se Stefan ponaša, on možda po drugi put ima ozbiljnu vezu, a do tada je bio švalerčina. Šta ističete? Mnogim devojkama se nije ukazala prilika da pokažu ono što jesu. Ja sam ostavila muža, a ona verenika - pričala je Dalila.
Nije verenika - dodao je Karić.
Sad je došla Dalila na to da može mene da komentariše, ali ja ću saslušati - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne volim da se namećem, ja bih bio tu, ali je l' ste videli gde čovek stoji? - nastavio je Mensur.
Kako ti nije glupo za Dejana koji je rekao tako loše stvari za Jovanu? Treba svi da budu tu... Ti iz kompleksa nisi bio tu. Meni ovo vređa inteligenciju - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nju smatram svojoj prijateljicom. Za mene je ovo bolesno, ko je gde stajao. Kad mi on kaže štaje ispravo, bolesno mi je da on pleše sa Tarom i napiše "Samo nek se plaća". Boelsno mi je da je Mimi slaoporuke u Budvi, bolestan mi je odnos sa maloletnicom. On misli da sam loš čovek, mee boli ku*ac - odbrusio je Car.
Mislim da Car, Dalila i Dejan nisu ti koji treba da budu pored njega. Ja da slavim slavu, naravno da hoću da su pored mene ljudi sa kojima se družim - ubacio se Miki.
Je l' ti bila slava? Najveći prijatelj ti na slavu nije došao - vikao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.