AKTUELNO

Prekipelo mu!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', a voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je Mensuru Ajdarpašića.

Zašto u svoje rasprave sa Carem ubacuješ Jovanu devojku koja je fer i pomaže ti napolju - glasilo je pitanje.
To koga ona pozdravlja manje me intresuje, nego ovo. Ja na Stefana gledam kao na brata i bole me stvari koje i njega bole. Ne bih stavljao njegovu lepšu polovinnu u neprijatne situacije. Ona nije naša Jovana, ona je Stefanova Jovana, te fore naša, nek pozdravlja nekog drugog. On zna šta je moja namera bila i neću dalje da nasavljam priču. Možda me ne razume niko, ali me on razume - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih nastavio apropo Jovane. Jovana je neko koga smo drugarica i ja upoznali pred ulazak ovde. Ja sam bio bolji sa Jovanom nego sa Stefanom - rekao je Car.
Ja ne bih sebi dozvolio da slavim ovde neku slavu gde možda s ene osećam da pripadam - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričaš u njegovo ime, ali kad meni nije do slavlja ja ne mogu ništa tu. Što se tiče Stefana smatram da imam korektan odnos sa njim. On nije upućen u neke stavri. Ja sam se borio za to da neke stvari ne budu takve ovde. Prvo sam branio do te mere, jer nisam video ništa sa Jovanine strane. Bila je neko ko je po mom pojmu, primer devojke. Ni sa kim nije prvo pričala, nego sa mnom. Ja ni jedno pitanje nisam dobio za 10 meseci sa Jovanom. To je devojka koja je ušla ovde u kuću i pozdravila me. bio sam neko ko je Stefana i Jovanu podržavao u toj ljubavi. Više sam gledao Jovanu kao druga, nego Stefana. Ja sam pročitao tu čestitku i rekao: ''Daj, da pozdravimo našu Joavnu'', misleći na našu Jovanu kao druga i učesnika ovde...Ja ne mogu da verujem da je on toliko opterećen mojim bitisanjem ovde, da li zbog Dalile, Mine, a evo sad i zbog Jovane, deluje mi kao mržnja - rekao je Car.
Ti mene ne ugrožavaš niti mene zabole kur*c za tebe. Ja da sam izabrao da moj rijaliti ide u drugom smeru, bio bih drugde negde. Ja ne vičem repom,a ko znam da ne mogu. Ja te čoveče, ne komentarišem. Ne pričam ono što ti hoćeš da čuješ, svi i pričaju, ja ne ili na blaž način. Ni zbog Mine, ni zbog ove najmanje male, mene samo tvoji postupci - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je isto taj izraz malo degutantan - rekao je Mateja.

U video-prlogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić