AKTUELNO

Na koga li je mislila?

U emisiji "Amidži šou", autor i voditelj Ognjen Amidžić ugostio je i više nego aktuelnu ekipu, među kojima su se našli bivši zadrugari Maja Marinković i David Dragojević, voditeljke Ivana Šopić, Ana Radulović i Jelena Pešić, kao i "Pinkova zvezda" Pavle Dejanić.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka Tijana Stoisavljević je gostima u studiju postavljala set intimnih pitanja, a jedno od njih bilo je i za voditeljku RED televizije, Anu Radulović, koja je morala da navede koleginicu koja je žešće nervira.

Uh, da se setim... Najviše me nervira kad neko dođe u emsiju i na ovakva pitanja kaže da nema odgovor, a ja sada zaista nemam... Ne znam šta da kažem, evo, popiću - kaže Radulovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje bilo je za voditelju "Zadruge", Ivanu Šopić, koja je dobila zadatak da poređa goste od najmanjeg do najinteligentnijeg.

Ne znam zaista, ne bih mogla tako bilo koga da svrstam. Neke odavde i ne poznajem tako dobro, pa ne bih nikoga da povredim ili da se ogrešim o nekoga, a možda bi ovde neko i mogao da se uvredi - priča Ivana, pa pije šot.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.