AKTUELNO

Raskrinkavanje!

U toku je emisija Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem, zadrugari komentarišu Dejanovo treće mesto na anketi, gde je publilka birala koji zadrugar se pravi pametan a pokazalo se da nije. Voditelj je dao reč Nikoli Grujiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku Dalile i Cara, tada mislim da je najviše ispao glup. Ćutao je, nije govorio ništa i verovaoa do samog kraja. U tih prvih mesec dana je protivrečio svimma i pravio se pametan, a eto šta se desilo - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj je dao reč Dejanu Dragojeviću.

Mnogi moji potezi nisu bili pametni. Drago mi je što je ispalo da se pravim pametan, nego da ispadnem glup. Ispada da kalkulišem u svemu, a ja da sam mogao da biram i planiram nikada ne bi bio ovde gde jesam. Zato neću mnogo ni da komentarišem čak ni kada mi nešto zasmeta - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Misliš li Milane, da meni sada odgovara da me on sada izvređa? Iskreno, ja sada nisam dovoljno svesna svega i ne bih mogla da istrpim sve uvrede koje on ima negde duboko u sebi. Jedno je sigurno, da hoću, mogu da ga isprovociram da kaže sve što je prećutao! I dalje mislim da je on lukav i perfidan... - ubacila se Dalila.
Sad mi je skočio živac! Eto kako ona priča, upravo je rekla da mi sprema taj neki napad da bi ja nju izvređao - bunio se Dragojević.
Ne, nego hoću da kažem da ti ne verujem! Kakvi su ovo kompleksi šta je ovo? - viknula je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona sad želi mene da isprovocira, ali džaba - rekao je Dragojević.
Džaba jer se on ne da! Pametan je on jako i ne da se, zato kažem da je perfidan. On misli da sada kada bi me izvređao da bih ja napravila svašta i pobegla glavom bez obzira, zato ćuti - nastavila je Dalila.
Nije tačno. Ja sam uvek mogao da budem bezobrazan, najviše onda kada se svađala sa Carem, mjogao sam karambol da napravim. I sada ja vidim šta se dešava, vidim poglede, kliman je glave, apsolutno sve vidim. Odabrao sam da ćutim, da bi proverio ovu sada Dalilu koji i dalje upoznajem. Pratim sve, da vidim ko je i šta - govorio je Dejan.
Sve vidiš, a zašto ćutiš? - dobacio je Đedović.
Da bih video ko je i šta je a i žao mi je - odgovorio je Dejan.
Ti si za žaljenje, a ne ona - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga