AKTUELNO

Oduševila izjavom!

U prazničnom izdanju emisije ''Magazin In'' koja godinama obara sve rekorde gledanosti na televiziji Pink, Sanja Marinković ugostila je više nego aktuelnu ekipu i to Gocu Tržan, Editu Aradinović, Milicu Todorović, Vanju Bulića, Stevana Anđelkovića i Sašu Joksimovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Popularna pop pevačica Goca Tržan progovorila je o ljubavi i prihvatanju partnera onakvim kakav on suštinski jeste.

Prvo, mi zaboravljamo jednu osnovnu stvar, ljubav je prihvatanje partnera tačno onakvim kakav on jeste. Ljubav je dozvola onome ko je blizu vas da bude tačno ono što jeste i da se uz vas širi u svojim okvirima i da ga vi ne ograničavate. Zbog vas se niko neće menjati, može da se promeni dok vas osvaja pa da vam ostavi najbolji utisak o sebi, ali suštinski će se vratiti svom karakteru. Kada nekog istinski volite vi nemate potrebe da ga menjate - priča Goca Tržan

Foto: TV Pink Printscreen

Na Sanjino pitanje kako suštinski da upoznamo partnera, da znamo da se ne folira i ne pravi idealnu sliku o sebi, Goca je imala interesantan odgovor:

Ivo Andrić je rekao ''Ako želite nekoga da upoznate, provedite sa njim pola sata u automobilu dok vozi'', zbilja, mene ako hoće stvarno da upozna neko od Rakovice do Šimanovaca, sve će da vidi - rekla je Goca i izazvala smeh u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.