AKTUELNO

Nova rasprava Dragojevića!

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević su otišli do pušionice tokom emisije "Pitanja gledalaca" kako bi porazgovarali o njenom odnosu sa Filipom Carem.

On sve što priča laže. On bi se sutra pomirio sa mnom, to znam, zato priča to što priča - rekla je Dalila.
A ti sa njim? - pitao je Dejan.
Ne, nikada. Evo, ako vi kao učesnici možete da poverujete ovom čoveku, vi ste svi najveće budale. Ako smatraš da mogu da verujem u njegove priče, ti si najveća budala - istakla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ti ova budala kaže nešto. Pola stvari danas nisam znao. Kad mu daš pristup, ispadaš budaletina. U tim trenucima se ja loše osećam - nastavio je on.
Šta ja mogu to da promenim? Opet gledaš sebe. Ne gledaš kako se ja osećam. Kad se nasmejem, nešto mi je smešno. Tako je bilo sinoć. Ja sam završila raspravu sa njim. Da sam htela da se pomirim sa njim, mogla sam - poručila je Dalila.
Poenta je da vi možete šta hoćete, tako pričate, a ja ne znam. Ja se ni sa kim ne smejem. Onako kako se osećem, ne znam da li razumeš - dodao je on.
Ko je tebi zabranio, ti možeš šta hoćeš. Sam si odabrao. Sam si bio sinoć ovde, to da mi nametneš da se loše osećam. Što nisi došao u izolaciju? Ja neću biti ponovo sa tim čovekom, neću sebi priuštiti to "zadovoljstvo". A tim čim sediš i gledaš u plafon, govoriš o meni - zamerila je Dragojevićka.
A kako ti pričaš o meni? Ako je moje gledanje u plafon pričanje o tebi, da li je tvoja priča sa njim priča o meni - pitao je on.
Ja nisam neko ko može da se suzdrži. Bolje da se osmeh vidi javno. Isto kao s*ks - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Raspravljaš se sa mnom, kažeš da nećeš da ti opada kosa, onda odeš tamo i "svađaš" se do 9. Znači jedna ti odgovara, druga ne - govorio je Dejan.
Ne, svađa sa tobom me boli jer si ti iskren, a on laže - rekla je Dalila.
Ne želim da odeš na pogrešan put. Svako približavanje tebi je korak da se Maja vrati, njega grize savest što je izašla. Koristi te da bi te ponizio. Meni to ne prija - dodao je Dejan.
To je njegovo, to je u njegovoj glavi. Ja njemu da kažem da ja mogu isto. On je neko ko je svestan da ne može da bude sa mnom, ubeđuje sebe da mu ne značim. A da sam rekla da bi se pomirila sa njim, on bi se približio, a ja bih sutra ponovo bila ostavljena. Ja njemu ne verujem - govorila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ispituješ teren - zamerio je Dejan.
Ne, nego on laže. Stavi kapuljaču i kaže mi da me voli kao Boga, a onda ovde kaže da Maju. Ko je tu crna ovca? - pitala je Dalila.
Ti, jer mu veruješ. Svaki put kad čujem nešto, mene vrati na ono što sam prošao - govorio je Dejan.
Evo, ja ti kao bivša žena sada, ne kao drugarica, kažem da nisam neko ko bi sebi priredio bol i patnju i ko bi tebi naveo bol i patnju. A ti imaš pravo da misliš šta hoćeš. Ne mogu da ti pravdam za stvari koje mi se dešavaju - rekla je ona.
Ti ćeš se posle emisije sa njim raspravljati do jedan ujutru. Ja znam. Kažem ti šta me iznervira. Radi šta hoćeš... Stvar koja me zaboli je stvar koja me zaboli i uporno ti je govorim. Kako bi reagovala da me viđaš sa nekom u pušionici? Zamisli da se ja raspravljam sa nekom, a tebi kažem da sam otišao da spavam. To utiče na mene - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Opet sebe gledaš. Utiče na tebe, utiče li na mene? Evo, u tom trenutku sam ja želela taj razgovor. Što sad to utiče na tebe? Možda bi uticalo na mene da nisam rekla šta sam imala da kažem... Shvataš li šta je taj čovek meni uradio od života. Ti i ja stalno pričamo o tim dešavanjima, isto tako shvati da sam ja ostavila tebe zbog njega i šta mi je on uradio. Dobro da je među živima - rekla je ona.
Jako je ružno to sve za čuti, a ti nastavi.... Ono što me guši je to, on će stura da dođe, kaže da te je poljubio, ti ćeš reći da nije i onda ćemo se igrati gluvih telfona... Neka bude da ja namerno sve ovo radim... Nastavi sve - pričao je Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.