AKTUELNO

Poniženje u emisiji!

Upravo je počela još jedna radio-emisija "Amnezija", čiji je domaćin Bane Čolak. On je na samom početku zadrugare uveo i upoznao sa svim aktuelnim temama, koje će danas komentarisati upravo u ovoj emisiji.

Kako su sinoć Ana Jovanović i Filip Car završili zajedno, Čolak je prvo poželeo da ugosti njih dvoje, ne bi li odgovorili na pitanja koja interesuju sve:

Mi nismo u vezi i nije baš da sam izašao iz depresije, ne samo zbog Maje, nego i zbog sebe samog. Ja sam se sinoć prvi put napio ove godine, ja sam sad slobodan, nemam problem da otvoreno pričam o svemu. Maja i ja smo zauvek završili naš odnos, ja se nikada ne bih vratio u taj odnos. Još uvek sam emotivno vezan za nju. Ona je lepa, mlada, pametna, zgodna, sve ima, ali ne znam da li ona uopšte... Ja bih se svakako družila sa njom, ako ona nema ništa sa nekim drugim ljudima, a sad u vezu da ulazim, to baš ne - odgovorio je Car.
O Mensuru sam promenila mišljenje, mislim da mi veza sa Filipom ne bi bila pametna ideja, on mi je super za druženje, koja normalna cura bi bila sa njim u vezi? - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga