AKTUELNO

Ori se Bela kuća!

U toku je emisija ''Pretres nedelje'', a voditelj Milan Milošević započeo je prvu temu ove večeri. Naime, voditelj je u samom uvodu prepričao zadrugarima susret Milice Veselinović i njene majke, pa je podigao Mensura Ajdarpašića.

Zašto si prišao da pružiš ruku Miličinoj majci - pitao je Milan.
Dvoumio sam se da li da prilazim ili ne. Bilo mi je naprijatno iz jednog jedinog razloga. Ne slažem se sa odlukama nekima, sa kojima ja nemam ništa, niti odgovornosti. Neki su mi govorili da priđem - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu rekao da treba iz poštovanja - dobacio je Dejan.
Iz poštovanja sam otišao, jer bi bilo nekulturno i neprijatno da nisam uradio - rekao je Mensur.
Njenu majku boli što ti Milicu zavlačiš, iako je slagala za ono što je rekla. Da li pokušava na taj način da te ponovo pridobije? Rekao si joj da nećeš biti sa drugom dok te ona neodboluje - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu ja da kažem šta ja hoću. Verujem da hoće da me preboli. Rekla mi je da se nije okretala i ne zna ko joj je dobacivao. Velika je verovatnoća da neko iz publike i ko nas gleda kako nastupamo, pa je u tom kontekstu i rečeno. Nije mi rekla da je neko muvao. Rekla mi je kao da kad je izlazila iz hangara, neko joj je dobacio - rekao je Ajdarpašić.
To što sam rekla, nisu laži - ponavljala je Milica.
Ja ne krivim ovde i ne dovodim u pitanje nikoga. Ja dam sebi za pravo da se grlim za pravo i kažem Ani nešto - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene niko ne može da pravi budalu i da priča nešto što nije - drala se Milica.
Ovo je laž, bila je samo reporterka. Postoje snimci - rekao je Milan.
Mi kad smo bili sinoć na Zadrugoviziji, niko nije ni jedne sekunde nešto dobacio - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je takva laž - ponovio je Milan.
Naravno da želim dokaze, jer ne želim da me neko pravi na budalu...Sa doktorom je bio još jedan čovek u toj ordinaciji kad sam išla da vadim krv - rekla je Milica.
Ja vam ispred produkcije kažem da to nije istina - ponovio je Milan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga