AKTUELNO

Da li će konačno javno potvrditi vezu?

O romansi pevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića mnogo se pisalo tokom protekle godine, a najnovija vest je da su njih dvoje navodno raskinuli. Astrolog Nevenka Blažik za Pink.rs otkrila je šta Tanju i Draška očekuje u 2022. godini, te da li imaju zajedničku budućnost.

- Što se tiče Tanje, ona će nas tokom 2022. godine sigurno obradovati novim albumom koji ne samo što će imati velikog uspeha kod nas, već će imati uspeha i u inostranstvu. Tanja će takođe imati par vrlo mudrih poslovnih poteza, koji će joj dodatno obezbediti sigurnu finansijsku situaciju, a nije isključena ni opcija da će se zanimati za kupo-prodaju nekretina. Tanja bi trebalo da obrati pažnju na svoje zdravlje u periodu aprila, Jula, oktobra i samog kraja decembra 2022. godine.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić, TV Pink Printscreen

- S druge strane, Draško će tokom 2022. godine biti mnogo više okrenut poslu, češće će biti u žiži javnosti zbog nekih praktičnih i mudrih poslovnih poteza. Ali, trebalo bi da povede računa o sebi i svom zdravlju ili pak na putovanjima, posebno u periodu maja i novembra 2022.

- 2022. godina za Tanju i Draška će biti dobra godina bez velikih promena. U ovom periodu je moguće da će imati i nekih prolaznih problema u užem krugu svoje porodice. Za oboje 2022. godina takođe može da bude okrenuta i promenama mesta boravka, ali i planiranju novog proširenja svoje porodice za još jednog malog člana.

Foto: instagram printscreen

Novogodišnji astro specijal portala Pink.rs pratite svakog dana, a u toku sutrašnjeg dana imaćete priliku da saznate šta u 2022. godini očekuje Dalilu i Dejana Dragojevića, koji su u rijalitiju ''Zadruga 5'' potpisali papire za razvod zbog njene romanse sa Filipom Carem, nakon čega je usledilo pomirenje!Astrolog Nevenka Blažik za Pink.rs u narednim danima tumači budućnost popularnih parova!

Autor: M.K.