AKTUELNO

Ćerka najveće balkanske zvezde otkriva da li je zaista povećala grudi.

Emisija "Premijera", kao i vredni novinari koji rade na ovom projektu, osvajaju ogromnu gledanost i simpatije publike, a večeras u terminu u 19.10 časova ponudila je gledaocima neverovatne i ekskluzivne priče o poznatima.Ceca smatra da žena sama po sebi mora da bude dama i da je pre svega bitno ono šta ona nosi u sebi. O stilu najveće balkanske zvezde, svakako ne treba komentarisati jer se ona trudi da uvek izgleda besprekorno i u trendu.

- Garderoba neće istaći ni sakriti ono što vi zapravo jeste - tvrdi Ceca u emisiji ''Premijera'' i dodaje:

-Ja sam izgradila svoj prepoznatljiv stil, ali postoje neka iskakanja, što moja profesija i ''traži'' od mene. Međutim, ono o čemu se ja najbolje ostećam, jeste neka kežual varijanta.

Zajedno sa Cecom na jednom setu bila je i njena ćerka Anastasija Ražnatović, koja ne krije da joj je muzika velika strast.

- I dalje se pronalazim. Studiram, a moda mi je strast, kao i muzika. U tome se pronalazim i ovo može da bude naki hobi - rekla je Anastasija.

Kako se nedavno pisalo da se podvrgla estetskoj operaciji, Cecina ćerka smatra da to ne traba niko da komentariše osim nje.

- To je moja stvar, moje telo i ja ću sa njim raditi šta želim. Mislim da to niko ne bi trebalo da osuđuje - odbrusila je Anastasija u emisiji ''Premijera''.Ceo izveštaj sa Cecom i Anastasijom Ražnatović, pogledajte u repriznom terminu u ponoć, ili na zvaničnom Jutjub kanalu emisije ''Premijera''.

Autor: B. Radonić

#Premijera

#Svetlana Ceca Ražnatović

'