AKTUELNO

Nisu uspeli!

Na vrata velelepnog imanja u Šimanovcima, Mateja Matijević i Anđela Đuričić ušli su od samog početka rijalitija, 6.septembra 2021.godine. Među ukućanima koji su pozirali ispred objektiva portala Pink.rs, bili su i ovo dvoje zadrugara, čiji je odnos od samog poečtka turbulentan.

Oni su pozirali ispred okićene jelke u Beloj kući. Ona je obukla haljinu sa materijalom koji je obasjavao objektive i na glavu je stavila novogidšnji raif, a Mateja je obukao beli džmper i farmerke, čime su jedno drugom upotpunili i ukrasili ovu fotografiju.

Foto: Pink.rs/E-stock

Zadrugari su u samom startu primetili varnice koje su sevale između Mateje i Anđele, koje su oni u početku negirali. Nakon dužeg perioda, pao je i prvi poljubac. 16. septembra, nakon emisije ''Pitanja gledalaca'', njih dvoje su legli u isti krevet, pa su se, usled prevelikog nanosa stasti i emocija, poljubili.

Foto: Pink.rs/E-stock

Naime, njihov odnos je bio i više nego turbulentan u celokupnom njihovom bitisanju u rijalitiju, tj. u ovoj petoj sezoni, najgledanijoj sezoni u regionu i šire. Od svih njihovih svađa, za oko publike, zapao je haos, kada mu zadrugarka nije dala da spava. Mnogi su je okarakterisali kao lošu kopiju Maje Marinković, što je Matijevića dovelo do ''ludila.

Foto: Pink.rs/E-stock

Njih trenutni odnos je, po svemu sudeći, jako pozitivan, a oboje ga definišu kao prijateljski. U 2022.godinu ulaze kao prijatelji, a da li će se u nareddnoj godini desiti nešto neočekivano, ostaje nam da ispratimo.

Foto: Pink.rs/E-stock

Autor: N.Žugić