AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

U toku je emisija ''Pretres nedelje'' sa Milanom Miloševićem, a odnos između Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića i dalje je tema za crnim stolom.

Ja stvarno mislim da se on lepo popnaša prema njoj. Ne radi nikakve stvari da bi njoj smetale - rekla je Ana.
Ja uopšte Anu ne krivim, ali ne možete vi da kažete šta Milici smeta - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da on njoj samo želi da pomogne, ali joj ipak odmaže i stvara jako lošu sliku o sebi, pa postiže i kontra efekat - rekla je Ana.
Od čega da je zaštiti? Pa, od same sebe - rekao je Mića.
On je svestan da je vrlo lako ušao sa njom u odnos i kada bi oni prekinuli sve, plaši se da ona ne bi tako i sa nekim drugim...Čula sam da su oni na pauzi i da to radi namerno da bi video da li će se ona muvati sa nekim drugim - nastavila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja želim njoj najbolje, ne želim da je neko vuče kao krpu i da je iskorišćava. To neće. Njeni da su razmišljali o nečemu, ne bi je oni poslali ovde. Ona je u godinama kada treba da završava fakultet. Ja tebe ne mogu da zaštitim zbog onoga što ti želiš - rekao je Mensur, pa je Veselinovićeva sela pored Sandre Rešić.
Nemoj da budeš sa mnom ako si pored mene zbog toga što ćeš da me štitiš - rekla je Milica.
Sasvim je noramlno da ako vidiš da joj je teško da ćeš joj prići - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja joj kažem da dok je ovako kako je, da nastavi da se komunicira i da priča sa svima. Meni je drago da je vidim sa Anđelom i Marijanom, jer joj one žele dobro. Možda ona shvati da ne želi da mi se vrati - rekao je Mensur.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga