AKTUELNO

Hoće li izdržati?

Filip Car bio je naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru, a na samom početku intervjua otkrio je kako se oseća.

Nemam objašnjenja, mozgam sam sa sobom, ne znam zbog čega se ovo ovako dešava... Valjda tako mora da bude... Razmišljam, mislim da trpim mnogo više i prošle i ove godine nego što je iko drugi. Naravno, svojom krivicom, to su moji izbori. Ne znam koliko sam spreman i koliko mogu da trpim sve. Izdržao sam i gore stvari. Mislim da sam definitivno stavio tačku na odnos sa Majom, nema smisla. Božić i Badnjak sam onako proveo... Razmišljam o porodici, sigurno nije ni Majinoj porodici lako, svašta ja kažem, ali mogu da zamislim kako je mojima kad se pominju za Božić u onakvom kontekstu... - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se to može opravdati afektom? - pitao je Darko.
Mislim da ne. Hajde da nekome nešto napraviš, pa da ti kaže takve stvari. Ja mislim da ja njoj ne radim ništa. Ja sam u ovom odnosu možda i najbolji i najpošteniji. Čim je Maja ušla, ostavio sam osobu sa kojom sam bio da bih bio sa njom i to bez razgovora. Juče je ušla Aleksandra, ne znam šta to izaziva u njoj... Ušla je u ovo kuću pre mesec dana, zna šta sam sve prošao, koliko pritiska i nervoze, i umesto da bude neko ko će da me smiri, možda onako i usmeri... Ona mene vuče na dno. Ja razmišljam o svojoj porodici, oni nisu dobro i kad ja nekog uvredim, a ne ovo. Sigurno mi je haos kod kuće, to mi je u glavi. Znam šta bi bilo najbolje i po moju porodicu i po mene, a to je da sam sam i da sam svoj, ovako mi je samo muka... Danas primio tetanus, išao na dezinfekciju lica... Kao da sanjam... Šta ja sebi dozvoljavam, kakve probleme imam, kome ja da sudim... Ovo su mi trenutno najgori dani... Možda jedan od najgorih perioda u životu. Proživeo sam i gore stvari, ali ovo sad... Sigurno jedan od najgorih perioda u mom životu - istakao je Car.
Da li si sada svestan da je izlazak na onaj način iz veze bila ozbiljna greška, a ne slamka spasa kako si tada mislio? - pitao je Tanasijević.
Ozbiljna greška. I prethodni odnos je ozbiljna greška, nije trebalo da se desi... Ali, nije trebalo na takav način da izađem. Mislio sam da je Maja došla sebi, da se sredila, ona je gora nego ikad. Ne znam kako će da se ovo završi. Ona meni kaže da je ne volim... A ja preko toliko stvari prelazim, to ne bih ni mami - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije jasno šta radiš u vezi u kojoj ti nije dobro i gde prolaziš ovako? Rekao si da te je sramota nje, da te ucenjuje da moraš da budeš intiman sa njom, da je tako smiruješ - rekao je Darko.
Ja joj svaki put pređem preko toga, malo iz straha, ne znam šta će da uradi sebi. Nisam video takav sklop. Ona je sa jedne strane draga, simpatična, zabavna, lepa, sve to, a sa druge strane monstruozna, bolesna, agresivna, nenormalna. Kao da je podvojena ličnost. Ona se i danas po kući kune da se to neće ponoviti ako se pomirimo. Ja svaki put padnem na to, svaki put bude još gore. Smatram da ako se pomirim sa njom, da ona uopšte ni ne razmišlja da je napravila nešto loše. Zašto je napravila loše, ako se ja pomirim sa njom. Pomirenje u roku od 24 sata nema smisla - istakao je Car.
I da te pitam, Nova godina se bliži, da li si pripremio poklon za Dalilu? - pitao je Tanasijević.
Jao, znam da imamo zadatak, ali sam sav pobrkan, ne znam kad ćemo da pravimo, ali ću joj svakako spremiti neki poklon. Ja bih najradije nešto smešno, neku budalaštinu. Iskreno, ružno će da zvuči, ali hteo sam da joj kupim uloške. To simbolizuje nešto. Maštali smo o nekim stvarima kad smo bili u vezi, a kad se veza završila, samo smo čekali da dobije menstruaciju, tako zbog toga. Ili žvakaće gume, da ima šta da žvaće kad se svađa... Zamisli da se Deki naljuti da ja nešto ozbiljnije poklonim... Da me gađa ne šlagom, nego stolicom. Videćemo, kako će se razvijati situacija sa Majom. Ako budem mogao da budem opušteniji, možda i neka čokolada. Ali ima još fore, valjda ću biti živ do Nove godine - otkrio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Podseti me da te nikad ne zovem na rođendan - našalio se Darko.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.