AKTUELNO

Sa čitaocima portala Pink.rs podelila je svoje najlepše, ali i najtužnije momente, koje nikada neće zaboraviti.

Popularna pevačica Gordana Goca Božinovska milionskom auditorijumu poznata je po brojnim hitovima, koji se pevaju i dan-danas. U 2021. godini ostvarila se u ulozi bake, što joj je definitivno promenilo život, a ona ne krije koliko je ponosna i koliko svakodnevno uživa kraj svog unuka, Zorana Šijana.

Bojana Rodić i Mirko Šijan neretko obraduju svoje pratioce na Instagramu fotografijama malog Zorana, koji uživa sa bakom, a mnogi komentarišu da Goca izgleda bolje nego ikad, sa čim bismo se svi složili. Iako je ovaj događaj njoj obeležio godinu, pevačica nam je otkrila da početak 2021. godine uopšte nije bio lak za nju i njenu porodicu:

Foto: Instagram.com/bojana__rodic

To je definitivno obeležilo ovu prethodnu godinu, ali je zato početak iste bio jako, jako težak, katastrofalna. Naime, izgubila sam svoju majku, ali kažu da uvek postoji taj neki balans u životu. Eto, posle par meseci rodio se moj unuk, zbog čega sam skrenula misli, tu bol i patnju zbog gubitka. Ja sam zaljubljena i ja umirem za njim. Nisam verovala ženama, bakama, koje govore "Žurim kući zbog unuka", čak sam i Zlati govorila da mora imati svoj život, ali sada shvatam da su bile u pravu. Ja ne mogu, jedan, dva dana i ja umirem, moram da ga vidim. Ima 4 puna meseca, već me prepoznaje sad. Imam još dve ćerke, koje se još uvek nisu ostvarile kao majke, daj Bože da se i to desi - rekla je ona.

Takođe, s obzirom da je spomenula gubitak majke na početku godine, pitali smo je šta bi eventualno promenila u 2021. samo da ima čarobni štapić:

Jao, samo zdravlje, zdravlje, volela bih da nismo izgubili toliko dragih ljudi, toliko kolega i prijatelja. Prošla mi je godina u nekom plakanju, bila sam baš tužna. Toliko sam dragih prijatelja izgubila, srce mi se kidalo, volela bih da nešto i zaboravim - priznala je Goca, pa se osvrnula na neke lepše teme:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojčić

Kako je sa nama podelila neke teške momente, upitali smo je za one lepše, odnosno, za uspomene koje nikada neće zaboraviti, a asociraju je baš na ove praznike:

Ja jedino pamtim te momente iz detinjstva. Nove godine su mi bile lepše tada, kad nisam imala jelku, ovako su mi bile radne Nove godine, tako da ih nešto i ne doživljavam. Ovu Novu godinu ću dočekati kod kuće, zbog celokupne situacije, a zbog korone nisam ni izdala neku pesmu, tako da neću provesti radno, želim da odmaram kod kuće. Verovatno ćemo Zlata i ja biti zajedno, ako mi ustupe unuka, takođe sa njim. Već smo se dogovorili da bude sa mnom, zbog toga će mi to biti najlepša noć - priznala je ona kroz osmeh.

Kada je spomenula Zlatu, upitali smo i nju, koje je to opravdanje što, i nakon toliko godina prijateljstva, nemaju zajedničku pesmu, odnosno duet:

Foto: TV Pink Printscreen

Zapravo, imamo, samo što nije prošla, jer je nismo nešto ni reklamirale, zato što bežimo od televizije. Mi smo jako dobre prijateljice i želele smo da imamo nešto što nas veže, tu pesmu pevamo za našu dušu. Biće nešto sledeće godine, to će biti poklon mojoj publici - rekla je pevačica, pa se obratila čitaocima portala Pink.rs:
Želim sve, sve najlepše, samo pozitivne misli i volite ljude! Što više volite, sve vam se više lepo vraća - poručila je Goca.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. Ivanović