AKTUELNO

Iskoristili popularnost na njima svojstven način!

Od emitovanja prve sezone rijalitija "Farma" prošlo je 12 godina. Neki su od učešća u ovom projektu napravili novu profesiju, tj. postali su rijaliti igrači, neki su stečenu popularnost iskoristili na neki drugi način.

Foto: Printscreen YouTube

U prvoj sezoni 2009. godine, pobedu i ček u iznosu od 100.000 evra odneo je pevač Milan Topalović Topalko. Ostao je upamćen po flertu sa misicom Sandrom Obradović i vrednom radu na imanju u Lisoviću.

Pare ću potrošiti na pesme i stan - rekao je tada Topalko, pa je kasnije naglasio kako nikada više ne bi učestvovao u rijalitijima.

"Jednom sam bio, predstavio se publici i nema razloga da ponavljam", dodao je pevač tada, pa je i ispunio obećanje. Više nismo imali prilike da ga gledamo u rijaliti formatima.

Foto: Andrej Nihil

Naredne godine, trijumfovao je njegov stariji kolega, pevač Miloš Bojanić. Folker smatra da je narod glasao za njega samo zbog toga to je bio žrtva  Ivana Fecea Firčija i Dragana Marinkovića Mace, dok pojedinci smatraju da je to dobro odglumio.

Svi su me napadali, i to samo zato što sam bio dete sa sela i znao sve da radim - rekao je Bojanić, kog smo takođe imali priliku da gledamo u rijalitiju ''Zadruga 3''.

Već neko vreme se posvetio "građevini". Pošto nije bilo posla zbog pandemije korone virusa, odlučio je da renovira kuću na Crnogorskom primorju i počne da se ozbiljnije bavi turizmom.

Foto: Bojan Vuković, Pink.rs

Na jesen iste godine emitovana je „Farma 3", u kojoj je pobedu odnela pevačica Katarina Živković. Ona je osvojila simpatije gledalaca, posebno zbog romanse sa Banetom Jankovićem.

Pre Farme sam imala baš malo posla - pričala je tada Katarina, koja je pobedu iskoristila tako što je postala jedna od najtraženijih pevačica, a spekuliše se da je po nastupu, pre nego što je zavladala pandemija uzrokovana korona virusom, zarađivala i do 4.000 evra.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Slikar Sulejman Haljevac Memo, 2013. godine, dobio je najveću podršku. On je postao član Upravnog odbora Zavoda za zbrinjavanje mentalno obolele dece „Pazarić" i voditelj je emisije na jednoj bosanskoj internet televiziji.

Foto: Printscreen YouTube

Rediteljka Jelena Golubović, uzela je ''duplu krunu'' kada je reč o učešću ovog rijaliti formata televizije Pink. Ona je odnela pobedu u petoj sezoni ''Farme'' i u poslednjoj sezoni, sedmoj sezoni rijalitija. Na imanju u Lisovićima se i zaljubila. Njena veza sa Čupom Kalačem, obeležila je njeno učešće u rijalitiju, ali ta veza, nažalost, nije opstala u spoljnom svetu. Golubovićeva se, nakon pobede na farmi, oprobala i u Zadruzi 1 i 2, ali je posle toga ostala nema u javnosti.

Foto: Pink.rs

Ubedljivu pobedu odnela je starleta Stanija Dobrojević, koja je trijumfovala u "Farmi 6". Ostala je upamćena po bliskom odnosu sa Kristijanom Golubovićem. Ona je dobila skoro milion pratilaca na Instagramu i veliku popularnost. Posle toga se neko vreme sklonila iz Srbije, a na rijaliti scenu se vratila u „Zadruzi 2", gde je našla ljubav. Trenutno je u ljubavi sa dečkom Markom Markovićem, s kojim planira brak i decu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Vreme je da postanem majka. O tome maštam već neko vreme, ali nisam imala s kim - navodila je Stanija pre par godina.

Sada se skućila sa svojim partnerom Markom Markovićem, sa kojim oprema penthaus u Rumi od 120 kvadrata, za koji su dali 150.000 evra.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: N.Žugić

#Farma