AKTUELNO

Oduševio ih je!

Počela je treća igra na večerašnjoj "Izazoviziji". Voditelji Dušica Jakovljević i Darko Tanasijević otkrili su zadrugarima da će igrati "Džinovski pikado". Zadrugari su šutirali loptu tri puta u pikado i poeni se sabirali. Krle je uspeo da osvoji 104 poena.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara Simov se odlično pokazala u igri.

Tata mi je bio reprezentativac - pohvalila se Simova.

Čorba je iz prvog pokušaja pogodio u centar, a nakon druga dva pokušaja imao je ukupno 160 poena.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni se u "Džinovskom pikadu" oprobao Fran Pujas, koji je osvojio 52 poena. Janjuš je ponovo prepustio Viktoriji Mitrović igru, a ona je uspela da osvoji 34 poena.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja Matijević osovjio je 128 poena. Deniz Dejm je osvojila 43 poena, a rekla je da nikada nije igrala fudbal. Bane Čolak je naredni okušao sreću i osvojio je 86 poena.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Osmakčić je priznao da ima tremu, što se i pokazalo u igri. Osvojio je samo 57 poena. Dejan Dragojević je prepustio svojoj partnerki u igri MC Aleks pikado, a zbir njenih poena bio je 81.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana Zonjić je zadrugarima pokazala i da ume da dribla. Sale Luks je ukupno dobio 124 poena, a Dino Dizdarević, bivši fudbaler, uspeo je da pogodi 188. Zadrugari su završili sa igrom, a u nastavku ćemo saznati rezultate ovog izazova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.