AKTUELNO

Nije birala reči.

U toku je emisija Nominacije sa Milanom Miloševićem. Naredna zadrugarka koja je nominovala bila je Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ne bude da pričam stalno nešto ružno, Dalila ume da podeli, da da, da pruži, ali ume i da prebaci isto tako. Napomenula bih, da je loš čovek, pakosna, zla, samoživa i mnogo toga. Rekla bih ti i da si ku*va,ali ne mogu, jer ne možeš da spavaš sa čovekom koga ne voliš, jer ne spavaš sa Dejanom. Mislim da ne bi mogla da podneseš njegov uspeh ili bilo šta dobro da uradi za sebe, iskoristila si njegovu emotivnu labilnost i eto šta se desilo. Što se tiče Dejana... kada sam ušla, mislila sam da koriste Filipa, da će ispasti žrtva, ali sam promenila mišljenje. O Dejanu sam imala lepo mišljenje, dosta podseča na Davida, koji mi je bio najbilji drug. Zajebant je i zanimljiv... Našla sam se tu jer sam osećala da tako treba, nisam imala pametne savete, nisam znala šta treba da kažem kao Sandra ili Đedović. Na kraju balade dobili smo ovog Dejana, koji je opet protiv porodice - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Manite se porodice, oni nisu tu, ne znate ništa - dobacio je Dejan.
Imam prava, sav teret koji si stavio na Dalilu ti si sad zaboravio, govorio si da je ona kriva a sada suprotno. Postao si otirač, karastrofa. Vratio si se ženi koja te je us*ala i s*ebala ti život. Ti si me izabrao za prijatelja i ja imam pravo da komentarišem. Ne znam kako on razmišlja, ovo je neko ludilo mozga. Ja sam prva poznata po tome da nemam dostojanstvo, ali ovo je mnogo više od toga. Žena te ne voli, ne spava sa tobom, voli drugog muškarca, ja stvarno ne znam kako on to ne vidi. Zanemaruje kako se ti osećaš potpuno. Sada e mnogo gore osećaš nego kada si bio sam. Sada ne smeš da kažeš ono što misliš, samo gledaš u nju i igraš kako ona svira. Ona jeste sebe izgradila tako, da mora da bude po njenom ili nikako, ali možeš valjda da imaš svoj stav. Deluje mi da je sa njim iz sažaljenja i mislim da ćeš tek to da uvidiš - govorila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene ne interesuje šta će ko da kaže, ispada da sam se ja pomirio zbog naroda što je apsurdno - dobacio je Dejan.
Krivo mi je što sam ja jedina od svih koja je bila dobra sa tobom, kojoj odgovaraš i stalno zamaraš. Razočarana sam u tebe, krivo mi je što sam ti bila prijatelj. Jako si zao prema meni i loš, Đedović je mnogo suroviji bio sa tobom pa trčiš za njim. Toliko smo se trudili oko njega a on nas je sve od*ebao... Meni je krivo što si otirač po drugi put... Nominujem Dalilu - nastavila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.