AKTUELNO

Nemiri!

Uveliko traje porodični sastanak, zadrugari rešavaju probleme koji su se nedavno desili. Komentarišu loše međuljudske odnose, a trenutna tema kojom se bave je odnos Nikole Grujića i Mime Šarac i njihova međusobna ljubomora koja je kako zadrugari kažu neosnovana jer nisu ozvaničili svoju vezu.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ni jedna žena nije mogla da priđe za ovih osam godina sem moje žene, ovde je zatvoreni prostor i mnogo je drugačije - rekao je Gruja.
Svako ima prava da kaže ne, nemoj da se vadiš i daješ neke glupe izgovore. Zašto mene nisu spojili ni sa kim ovde, jer umem da se ponašam! Priznaj da si se zaljubio! - vikao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da je verovatno to u pitanju. Napolju stojim iza svoje reči zaista, ovde mi je dosta drugačije. Mateja molim te kao prijatelj reci da li ti se to događalo? - pitao je Nikola.
To jesi u pravu, slažem se sa tobom da mi se to desilo što se tiče karaktera. Ali nije istom ne mogu da poredim situaciju, nikoga nisam zamenio. Drugačije je ovde jer je zatvoren prostor i ne možeš da pomogneš. Ima ovde primera, da su ovde ljudi zauzeti i ne dozvoljavaju da im se neko približi. Ti nisi morao svoj karakter da dovedeš u pitanje, to je stvar izbora, ali stav je ovde drugačiji - odgovorio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo bih krenuo od Dalile i Dejana, on je sve srećniji i vratio mu se osmeh na lice. Razumem ga na neki način, kada ga čopor sa kojim je odrastao odbacio, otišao je u novi gde mora da prihvati pravila tog novog. To je jednostavno - rekao je Luks.
Skroz kontra razmišljate. Svinjetinu ne jedem odavno pre nje, nju tada nisam ni upoznao - rekao je Dejan.
Što se tiče Viki, mislim da je Dino trebao da je opali kada mu se već namestila. To je neko moje mišljenje. Smatram da prostor ne može da utiče ni na koga, evo Karića boli ku*ac za sve on ima svoju devojku i ništa ga ne zanima. Mislim da je ovo fejk sve - nastavio je Sale.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram samo da kažem da mi nije normalno ovo što se krade ovde, od nas koji živimo svi zajedno - rekao je Mateja.
Šta ti hoćeš je*em li ti mamu - urllaa je Ana i gađala Sandija koji je nedavno pokrao zadrugare.
Šta hoćeš ti bre - viknuo je Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukrao si i od mene dve hiljade dinara - dodao je Mateja.
Svi bi se ovde prodali za pet eura da se razumemo, za jednu cigaru bi sve prodali - rekao je Sandi.
Čovek se trese kad nešto ne klepi - nastavio je Mateja.
Zato što hodate oko mog kreveta - naveo je Kojić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.