AKTUELNO

Pevačica je u vezi sa momkom kome je na fotografijama na svom instagram profilu sakrivala lice.

Novi dečko Katarine Kaće Grujić do sada je bio nepoznat javnosti, a pevačica je emotikonom krila njegovo lice na svim zajedničkim fotografijama koje je objavljivala na svom profilu na instagramu. Ipak, momak na fotografiji ima veoma upečatljivu tetovažu, zbog čega nije bilo teško otkriti o kome je reč.

Foto: Printscreen Instagram

A reč je izvesnom Kosti Koletu Obradoviću  s kojim je kako Pink.rs saznaje Kaća u vezi oko mesec dana što je otkrio izvor blizak pevačici:

- Kaća i Kosta se poznaju duže vreme i bili su drugari, ali ona je posle raskida sa Nemanjom želela malo da bude sama. Međutim, Kostini maniri i upornost učinili su da joj se dopadne i sa njim joj je bilo veoma prijatno. Počeli su da provode dosta vremena zajedno i dogodila im se ljubav - otkriva izvor za Pink.rs.

Foto: Printscreen Facebook

Kako Kosti nije prijalo da bude deo javnosti, Kaća je pokušala da sakrije njegov identitet, ali smo uspeli da otkrijemo o kome se radi i kako on izgleda.

Foto: Printscreen Facebook

Pročitajte još:

NASTAĆE HAOS! Javno iskritikovali Lukasovu PETOGODIŠNJU ĆERKU, pevač će pobesneti kao NIKAD do sad! (FOTO)

Pevačica je nekoliko godina bila u vezi sa bratancem Ljubiše Buhe Čumeta, Nemanjom Buhom, a kada je okončala vezu s njim uplovila je u romansu sa ovim 29-ogodšnjakom. Grujićeva je sa Kostom objavila nekoliko fotografija i sve su nastale u Crnoj Gori gde pevačica provodi sada mnogo više vremena nego pre.

Autor: M. V.

#Katarina Grujić

#Kosta Kole Obradović

'