AKTUELNO

Pevačica se razočarala u njega.

Javnost u Srbiji Sandru Prodanović, poznatiju pod imenom Sandra Afrika, upoznala je prvo kao igračicu, pa onda kao pevačicu.

Ona je igrala uz Mileta Kitića, s kojim sada nije u najboljim odnosima.

- Radila sam dosta spotova i plesala u tim nekim grupama, ali nisam ni sanjala da ću postati pevačica. To je zaista bilo sasvim slučajno, ali mislim da je to bilo suđeno. Nametnula mi se pevačka priča - rekla je Sandra.

Foto: YouTube screenshot

Mile Kitić ju je angažovao da ga prati na nastuima, jer ga je mnogo ljudi pitalo za nju nakon što se pojavila na televiziji pored njega.

- Mi nismo u svađi, bar što se mene tiče. Na tom nekom početku sam bila, da kažem, povređena malo zato što sam očekivala nešto drugo, a dobila sam nešto sasvim deseto. Kada sam se ja pojavljivala sa njim, on je primetio da to dobro prolazi, svi su se raspitivali "ko je ona mala crna" jer tad niko nije znao kako se ja zovem. Kada su ga zvali na nastupe, tražili su da obavezno ja dođem i to je njemu odgovaralo. Sad, iz ove perspektive gde ja radim kao pevač 10 godina vidim da mu je to odgovaralo i da je to koristio, jer svima je potrebna neka promena. Njemu se desila ta promena da budem ja tu, pored njega. Tada sam bila klinka i nisam znala, ali kada sam sve kockice složila, to je, u stvari, bilo to. On se na kraju ljutio kada sam ja otišla i nisam više bila u toj plesnoj grupi - ispričala je Afrika.

Foto: Instagram

Posle svega ona je odlučila da se okuša u pevačkoj karijeri, ali bez Mileta.

PROČITAJTE JOŠ: ONA JE ZAMENILA ANABELU U GRUPI: Pevačica Fanki Džija bila je BOMBA, a danas izgleda ovako! (FOTO+VIDEO)

- Kasnije sam ja odlučila da napravim pesmu, želela sam da mi je rade Marina Tucaković i Zoran Marjanović. Zorana sam tada znala ali Marinu nisam, pa sam samo želela da je Mile pozove i da me najavi. To mu je par minuta posla, ništa drugo.Tražila sam mu tu uslugu, on mi je rekao da ga zovem posle vikenda jer je u gužvi. Međutim, posle vikenda on je promenio broj telefona. Eto, toliko o tome. Mnogo sam učinila za njega dok smo zajedno radili, ali onda sam se razočarala jer dok sam mu trebala, on je to koristio, ali kada je trebalo on meni da pomogne, okrenuo se i nije se javljao -

Pink.rs

#Mile Kitić

#Sandra Afrika

#pevač

#pevačica

'