AKTUELNO

Ipak mu je krivo!

U toku je ''Izbacivanje'', a voditelj Darko Tanasijević ugostio je Milana Jankovića Čorbu, čiji je ulazak poremetio ''mirnu luku'' mnogim zadrugarima, konkretno Maji Marinković i Filipu Caru. Čorba je spreman da u razgovoru sa Darkom, uznese svoje kompletno mišljenje o celokupnoj situaciji u Beloj kući.

Koji ti zadrugari ili zadrugarke bude adrenalin - pitao je Darko.
Trenutno nemam nikog, ali zato i treniram. - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnuo bih se na tvoj i Filipov odnos. Imali ste žestoku borbu tokom Nominacija i Gledanja snimaka. Stiče se utisak da Filip pokušava da te degradira - rekao je Darko.
Što se njega tiče, nikada ga nisam uzimao u usta, niti sam se intresovao za njegove ciljeve. On nema određene kvalitete, dok je sa njegove strane drugačije, njemu sam ja stalno trn u oku. Stičem utisak da je opsednut i iskompleksiran. Verujem da mu nije svejedno što se tiče mene i Maje. Setimo se onog klipa kad sam izašao iz kutije. Dokazalo mi je da Filipu pada samopouzdanje, dok se ona oblizuje i gleda u mene, on je sklanja i ljubi. Ona se uzbudila i bilo joj je drago kad me je videla. Možemo da vidimo da Filipu i nije baš svejedno što se tiče mene. Ne vidim potrebu da iznese one laži - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuli smo na koji način Filip govori o Maji. Zbog čega Car ostaje u odnosu sa devojkom zbog koje ga je sramota
Ne zna da uspostavi taj neki odnos, kako bi mogao da dobro izmanipuliše, da bi im bilo lepo. Jedna pogrešna reč izaziva haos. Ja sam naučio da kad neko kaže u svađi nešto, to i misli. Jako se stidim što sam bio sa Majom i stvarno mi je žao što sam to sebi dozvolio. Doživeo sam pakao, bila mi je izazov, ali je nikada nisam voleo. Uspeo sam da dokažem da nije sve u toj skupoj garderobi - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi mogao da se stvaiš u Filipovu kožu - pitao je Darko.
To ja isto ne mogu da shvatim, nejasno mi je. Da l' se on sad gubi, ali mogu da kažem da dosta utiče strah. Ima strah od Maje, zato je i neispavan. Kad se suoči sa njom, onda se vidi bes, a kad su tu ljudi on stavlja tu neku ''masku''. Iz straha je sa njom, a bojim se da će doći do eksplozije. Ja izbegavam da je gledam, ne vodim računa gde s eona nalazi, ali mi Tara kaže, pa je vidim u ogledalo da me gleda. Danas mi je i Ana rekla da je videla, ali ne znam zašto ona to radi sa mnom - rekao je Čorba.
Marko i Viki su imali danas svađu. Kako ti gledaš na to - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bio iznenađen onim stvarima koje smo videli. Ona uzima viljušku cepa mu jaknu, bode mu cipele. Stvarno za to nema potrebe, budi mudriji. Video sam da on uzvraća da bi pokazao da je muškarac - rekao je Čorba.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga