AKTUELNO

Pobesnela!

Dalila Dragojević pridružila se Dejanu Dragojeviću i Marku Đedoviću u pušionici, pa započela raspravu zbog njegovog ponašanja prema njoj.

Hipotetički, ja ocenjujem da neke stvari namerno radiš i došlo mi je da razmislim kako je njoj koja sa dve osobe ima interakciju i da razmislim na ljudski način da je možda i njoj teško, kao što sam i tebe razumeo. Ženu za koju kažeš da je voliš, optužuješ me da je perem. Zar ti ne bi bilo drago da se bar na neki način opere? - govorio je Đedović.
Samo da se vratimo na ovo, on je rekao da će biti tu za mene kad vidi da sam loše i da će biti vrsta utehe. Obećao je da neće da mi radi stvari koje mogu da me povrede i onda se desi situacija da kupim hranu, a Irma mi kaže da je otišao da teši Martinu, a on zna da sam na ženski rod može u meni da izazove revolt. On nije iznao da će to da mi prenese, nije se pripremio da dođe po kese. Rekao mi je da je slobodan i da može da radi šta hoće, napravila sam skandal, krenula da plačem i on krene da me teši - rekla je Dalila.
Period kad ona nije bila tu, bili su drugi ljudi. Ona nije postojala, a devojka koja me je tešila pozvao sam je na cigaretu. Ja ne razmišljam da će njoj to da zasmeta - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si čovkek kojeg niko nikad neće provaliti - istakla je Dragojevićla.
Da bih ja njoj pomogao ne treba da imam sa ženama komunikaciju? Ja njoj nisam prebacio svađu sa Filipom. Nismo se pomirili da smo se smuvali - dodao je Dejan.
Ti znaš šta će mene da povredi, mene povredi kad Matora zagrli nekog. Ja sam ljubomorna u prijateljstvima. Ti lažeš sve što pričaš, namerno radiš stvari da bi došao da me tešiš. Je l' želiš da radiš te stvari? Rekao si da sam ti smetnja - nastavila je ona.
Ostavi me na miru, nemoj da mafijaš. Rekao sam da mene isključi, da se ne svađamo - odbrusio je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si joj pružio ruku - rekao je Marko.
Evo povlačim je - nastavio je Dejan.
Ti se sprdaš, znaš kakva sam, govorio si da volim da se družim - govorila je Dalila.
Ja sam zavoleo da se družim - dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

On ima osećaj za Martinu, a nema osećaj za mene kad je prestao da se druži - rekao je Đedović.
Govn*ru jedan, budem li ti predmet sprdnje, ja sam se tebi iskreno izvinila. Sad ti kažem da će život da ti postane pakao. Ti si rekao da pazim šta radim u izolaciji - zapratila je ona.
Radi šta hoćeš, ja sam to prošao. Našli ste se, on hoće da tera inat Maji, ti teraj kome hoćeš- Želudac mi se okrene naopačke - govorio je Dejan.
Je l' si se pomirio sa njom da bi tebi bilo lakše? - pitao je Đedović.
Ne, nego da bi i njoj bilo lakše. Ja sam imao potrebu da joj pomognem, osećam se loše ako joj ne priđem - odgovorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.