AKTUELNO

Nije joj lako!

Pevačica Mira Škorić otkrila je da je veoma uznemirena odlaskom velikog broja svojih kolega i apelovala na sve da poštuju mere protiv koronavirusa.

- Stvarno više nemam snage, prosto ne mogu da primim lepu ni tužnu vest, bila sam slomljena raznim, od bolesti, pa tako dalje, ali ovo što se sada dešava je pakao. Ljudi, nosite maske, tri puta sma vakcinisana, moje dete je već u Batajnici treći put po 21 dan, tri nedelje, ona je doktor, radi tamo – rekla je ona za medije.

Foto: TV Pink Printscreen

- Odvojena sam od nje zato što se ona plaši da ne zarazi mene, da se ona ne zarazi, ona je tamo maksimalno zaštićena, ali opet… Ono što ja čujem od nje, gledam koliko se ona bori, koliko je jaka, šta da kažem, treba da se čuvamo, ovo neće da stane tek tako, nema opuštanja – dodala je pevačica.

Kaže da joj najteže pada upravo ta odvojenost od deteta.

- To je njeno zanimanje i njen poziv, ali teško mi je, brinem se. Viđamo se na 15 metara, nema zagrljaja, nema ljubljenja, nema ništa. Slabo se krećem, nažalost, u poslednje vreme se krećem po sahranama, trudim se što više da se maknem, sve ove ljude viđam po sahranama, jednostavno ne podnosim takava dešavanja. Trudim se da budem pozitivna, ali ne mogu, celu noć nisam spavala jer je moje dete bilo dežurno u Batajnici celu noć. Mnogo bliskih i dragih ljudi mi je otišlo – kazala je Mira sa setom.

Foto: Instagram.com

Kako je naglasila, jedva čeka da se sve ovo završi, pa da se opustimo i okrenemo nekim lepim dešavanjima.

- Ja ne znam kad sam pevala za novac. Živim skromno, nikada se nisam bahatila, ali mnogo je teško, da sve loše prođe, pa da uživamo, da se družmo na nekim lepim dešavanjima – dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Mira Škorić