AKTUELNO

I dalje ga voli!

Došlo je vreme da voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru obavi intervuju sa zadruagrima. Prva koja je došla da razgovara sa Darkom bila je Dalila Dragojević

Nisam baš najbolje, ceo dan mi je katastrofam, ali varitra to kod mene. ja se trudim da ne pokazujem ljudima kako se osećam. Danas sam plakala, jednostavno sve mi se skupilo iz dana u dan. Povređuju me sitnice, ali ja ovde ne mogu da imam čistu i iskrenu komunikaciju, ali mi se čini da ljudi meni prilaze jer imaju korist. Nevena je rekla da ja imam samopuzdanje, i Irma i ja sam zbog toga zaplakala - rekla je Dalila i opet krenula da plače:

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je tada prišao Dejan i ja sam mu rekla da se on skloni. On meni otežava u tim situacijama - rekla je Dalila.
Gde je ona Dalila koju si oživela, koja puca od samopuzdanja ? - upitao je Darko.
Nema me, to su samo poniženja koja ja osećam. Ja sam zaštitila Cara sinoć a on mi je tako vratio. Morala sam da ga štitim jer on mene vređa konstantno. On je rekao Maji da prebije nabeđene dve krmače ( Anu i Dalilu), a pre toga me je i Maja vređala. Mene mnogo boli njegovo vređanje, nisam očekivala to - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

On je meni danas priša tri, četiri puta uzastopno, nije mi jasno što to radi, da li ispituje da li ima prođu ili neke druge namere, ja ne znam... - govorila je ona.
On je pričao kada smo bili kod Ognjena da sam ja njega peckala, a on izvređa sve najgore i kaže da vređe ljude kojima prema kojima nije ravnodušan. On se drži odnosa sa Majom jer nije siguran šta želi. On može da uradi i Maji ono što je uradio meni - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Car je rekao Đedoviću da si mu ti najozbiljnija veza i da samo sa tobom vidi budućnost - rekao je Darko.
Koji je on manipulator, ja ne mogu da verujem. Meni nije normalno da on krivi ljude koji su ovde, kako su oni krivi što smo mi pukli, a on je sam kriv za to. On se bre uplašio od svega, a neke priče koje su unesene njemu su smetale. Meni je zamereo sitnice, a ja čista ušla u vezu sa njim, a sada mu ne smeta što je u vezi sa Majom koja je imala nešto sa četiri muškarca u kući. On je meni zamerao komunikaciju sa Karićem, a Maja hvali Črobu, Mensura pa čak i Janjuša. Ja sam odlučila da ih ne konstatujem. Ne zanimaju me njegovi pogledi, a u tim pogledeima. on priča da nije ravnodušan prema meni, i ja to i vidim i osetim - rekla je Dalila pa otkrila kako se Maja i Car svađaju:
Ma oni se namerno svađaju da bih ja čula, i kada se svađaju on gleda u mene - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku: 

Autor: N.B.

#Zadruga