AKTUELNO

Hit!

Vesna Đogani svoju karijeru je započela u grupi svog supruga Đoleta Đoganija, najpre kao plesačica, a potom i kao pevačica. Bilo je mnogo uspona i padova, zanimljivih i onih manje zanimljivih situacija koje se i dan-danas prepričavaju.

Đoganijeva otkriva da je žena od trenutka, kao i da je često sklona pehovima zbog svoje brzopletosti, a u jednom intervjuu otkrila je do koje tačke ju je doveo premor, te je svog „muža Đoleta nazvala „majkom“.  

Foto: Pink.rs

 - Kada sam snimila prvi album sa Đoletom, krenuli smo da pevamo. Radilo se četvrtak, petak, subota, nedelja, ja nisam znala gde sam pošla, a gde došla. Sve mi se istumbalo. Znam da smo nastupali u Ofenbahu i tu smo spavali u jednom hotelu. Jedno jutro ja ustajem i otvaram oči i govorim Đoletu: „Mama“. On je pao u nesvest (smeh). Govori on meni: „Kakva bre mama, ja sam Đole, jesi li ti normalna?“ Ja se tu pravdam: „Jao, ne znam gde se nalazim, preumorna sam“ - ispričala je Vesna Đogani jedan od svojih pehova, ne krijući da ih je tokom svoje prve godine na javnoj sceni bilo mnogo.

Bez ikakvog ustručavanja nam je priznala da se jednom prilikom izgubila u Francuskoj prestonici, ali i da su ona i Đole Đogani omašili termin zakazane tezge u Beču. 

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.