AKTUELNO

Šokantna saznanja!

Marija Kulić teško je podnela diskvalifikaciju svoje ćerke Miljane iz "Zadruge 5" zbog fizičkog napada na bivšeg dečka, Lazara Čolića Zolu.

Foto: Jelena Simonović

Prema tvrdnjama izvora, njoj je pozlilo nakon što je čula kakav je skandal Miljana napravila. Iako se nagađalo da će Kulićeva iz Šimanovaca uputiti ka porodičnoj kući u Nišu, ona je ostala u Beogradu, jer se navodno plaši reakcije svojih roditelja na njen najnoviji postupak.

Marija i Siniša, koji su teško bolesni i zabranjen im je svaki vid stresa i nerviranja, od njene diskvalifikacije ne mogu da dođu sebi. Iz kuće ne izlaze, a preko ove sramote svojoj ćerki neće preći.

Marija se jutro posle incidenta u kom je Miljana mučki prebila Zolu štiklom po glavi dok je spavao, oglasila za medije.

Očajni smo, meni je pozlilo, a ne smemo da se nerviramo. Ne znam gde je Miljana, kući nije došla. S njom smo završili, u crno nas je zavila. Nemam komentar, ne mogu da pričam više, prijatno – ispijenim glasom rekla je Marija za medije.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović, Tv Pink Printscreen

Inače, kamere emisije "Paparaco Lov" snimile su nedavno Mariju tokom šetnje i šopinga po Nišu. Ona je drastično promenila svoj fizički izgled, a sudeći po snimcima, Marija je zbog bolesti smršala više od 30 kilograma.

Autor: P.R.